Snag Dessa stycken från J. Crews nya Activewear Line med ny balans innan de säljer ut

J.Crew New Balance Campaign Look - Lead 2016
Courtesy J.Crew

Olivia Bahou

06 oktober 2016 @ 3:30

Ring larmet, för att J. Crew bara lanserade sin förstklassiga aktiva kollektion, och det är självklart preppy spandex perfektion. Ett samarbete med New Balance, linjen har 20 nya träningsdragter från sportbras till leggings, shorts, jackor och mer.

“Denna samling var en naturlig förlängning av vårt samarbete med New Balance som vi har gjort i åratal. För mig använder den en palett av J. Crew-färg och klassisk känsla med New Balance, vet hur och expertis, säger Somsack Sikhounmuong, chef för J. Crew Women’s Design, i ett uttalande.

Märket valde inspirerande riktiga kvinnor att modellera linjen, som Gracie Carvalho, en Muay Thai boxare; Taryn Toomey, grundare av The Class; Taye Johnson, en SoulCycle instruktör; och Rachael Wang, en redaktör och löpare. I kampanjen demonstrerar de hårda kvinnorna de många olika sätten som kvinnor svettar ut, från boxning till springer, spinning och till och med övar yoga med sina barn.

Samlingen innehåller traditionella J. Crew-utskrifter som ränder och polka dots i klassiskt snygga färgkombinationer som blå och orange, marinblå och vit och rosa och grå. Från tankar och zip-ups till pullovers och smygar, tar de dig från ditt träningspass till den gröna juicen efter klassen och bortom.

De prisvärda delarna varierar i pris från $ 15 till $ 200, och de kommer att finnas tillgängliga på jcrew.com, newbalance.com, liksom i utvalda J. Crew och New Balance-butiker som börjar den 11 oktober. Fortsätt rulla för att se våra favoriter från linjen och markera dina kalendrar nu, eftersom din nya favoritlinje träningsredskap är säker på att sälja ut snabbt.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + = 10

map