16 Style Lessons å lære av Jackie Kennedy

Når in Doubt, Stick to the Basics
Getty Images

Andrea Cheng

29. mai 2016 @ 7:30

Man blir ikke et stilikon uten et signaturutseende. For Jackie Kennedy, betydde det skreddersydde skredsett som ofte var parret med hennes perfekt koordinert puslespillhue og hvite hansker, en titt (aka “Jackie”) som ikke bare alltid satte baren til First Lady-mote, men var også dybt elsket, selv tiår etter at hun var på kontoret. 

Men så mye som vi elsker hennes arbeid uniform, var det hennes snev av enkle off-duty ensembler som viste seg hvor mye medfødt eleganse coursed gjennom henne. Ta dette ærlige bildet av Jackie fanget av paparazzo Ron Galello i 1971 (se, topp), for eksempel. Med de vindpiskede strengene, den trygge enkle henley tee og jeans, hennes varemerke runde nyanser i hånden, er det et portrett som inkapsulerer ubrukt perfeksjon i sitt beste – et blikk som så mange bare kan håpe å etterligne.

Alt dette er å si, det er mye å lære av dette ikonet. Så vi gravd gjennom arkivene og gjennomgikk de mest strålende eksemplene på Jackie Kennedys stil under alle typer anledninger, fra formelle saker til nautiske utflukter til street-chic ærender. Bla gjennom og studere opp på disse 16 stil leksjonene for å kanalisere Jackie når du kan. 

RELATERT: Kjendiser Dish på deres favoritt stilikon

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

10 + = 12

map