$ 30 magisk kjole som du kan bruke til å jobbe, bryllup, helger og utover

Tilbake i desember trengte jeg en kjole til et svart slips valgfritt bryllup, og følte meg helt uinspirert av alt i min “dressy” garderobe. Som jeg ofte gjør i disse situasjonene, snudde jeg meg til min venn (vi kaller henne M) i håp om at hun ville la meg handle på skapet hennes. I en scene ut av en filmmontasje trakk M ut på kjolen etter kjolen, og jeg vinket meg inn og ut av dem foran speilet sitt, og endelig slo seg på et enkelt, svart midi-lengdeskift med inverterte puter på siden og en beskjeden spalt opp senteret. Det var kult. Det var smigrende. Det var fra Forever 21.

På samme måte som en løgnløshet fortsatt er en løgn, stjal jeg egentlig min venns kjole ved ikke å gi den tilbake. Det hang i vaskerens veske i omtrent et par uker, og ventet på å bli pliktfritt tilbake, til jeg trengte noe å ha på en øvelsesmiddag i Washington, DC. Da hadde jeg en første date på en varm vårkveld. Før lenge hadde jeg min første arbeidsdag på Med stil. Deretter brunsj i West Village med venner. Du får ideen. Denne kjole-som er for tiden Til salgs for mindre enn $ 30 på forever21.com-Gjennom det viktigste elementet i skapet mitt. (Og jeg føler at jeg burde merke det ser ut som mer polert og litt mer strukturert personlig enn i bildet ovenfor.)

RELATED: Hver eneste type kjole du trenger i sommer

For de dressy anledninger slipper jeg den på med et par lagdelte utsagnshals og svart strappy sandaler. På helgene, med min Chuck Taylor-topper og en feltjakke. På jobben, parrer jeg det med blokkhæl sandaler og en flettet oppdatering.

Snag denne magiske kjole via forever21.com før det selger ut! (Og ikke bekymre deg, jeg har allerede kjøpt en erstatning for min veldig tålmodige og sjenerøse venn M.)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 + = 65

map