Disse hundene definitivt vinne best dressed på NYFW i år

Snoopy
Høflighet

Rachel Crocetti

8. september 2017 @ 20:00

New York Fashion Week er i full-swing, og byen er fylt med street style fashionistas og cat-walking modeller. Midt i alle rullebaneshowene tok vi et sekund for å delta på en helt annen type utstilling med vår favoritt beagle.

Den internasjonale reiseutstillingen “Snoopy and Belle in Fashion” har gått til Brookfield Place i Lower Manhattan, hvor Snoopy og hans venn er utstyrt med glamorøse antrekk fra alle ledende designere. Fra en punkrock får Betsey Johnson opp til små Alexander og Eliza Hamilton kostymer av Tony-prisvinneren Paul Tazewell, disse hundene er definisjonen av med stil.

VIDEO: Se på vår samling av New York Fashion Week

Hvis du er interessert i å se en bred bredde av designer antrekk (i miniatyrstørrelse!), Er dette utstillingen for deg. Hver ensemble er tro mot designerens merke, helt ned til de store solbrillene som Rachel Zoe er kjent for. Diane Von Furstenberg opprettet verdens minste versjon av hennes signaturvikkjole til Belle mens Colleen Atwood brukte det samme stoffet hun brukte til å lage Mad Hatters antrekk i Alice in Wonderland.

Hvis du vokste opp som en fan av Charles M. Schulz og alle Peanøtter gjengen, vil du nyte å se Snoopy som du aldri har sett ham før. Det er i couture!

RELATERT: Absolutt Chicest Street Style fra New York Fashion Week

Her er noen av favorittene våre fra utstillingen. Sjekk dem ut selv pluss mange flere antrekk fra 8. september til 1. oktober i Winter Garden på Brookfield Place.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 − = 81

map