Her er hvordan du kan prøve på klær hjemme før du kjøper dem på nettet

Du vet allerede at vi elsker online shopping. Jeg mener, du kan enkelt oppgradere hele garderoben din med bare noen få klikk. Det eneste som gjør oss nervøse? Bestemme hvilken størrelse du skal få. Jeg vet at jeg ikke er den eneste som noen ganger er liten og andre ganger et medium. Men tro det eller ikke, det er en måte at du kan prøve på klærne før du faktisk kjøper dem. Uh huh, det heter Amazon Prime Wardrobe.

Ja, Amazon. Det samme stedet du bestiller razors og toalettpapir i bulk. Du kan velge mellom klær, sko og tilbehør for å prøve hjemme før du kjøper. Og det er noen gode alternativer på det. Hei, vi har til og med oppdaget Meghan Markles favorittsko på nettbutikken på nettstedet. Men du kan bare få try-before-you-buy-avtalen hvis du er et Amazon-premiermedlem.

Jeg er sikker på at du sikkert har hørt om Amazon Prime før. Men hva er det egentlig? Vel, det er mye mer enn gratis to-dagers frakt. Det er tusenvis av musikk, filmer, TV-programmer og lydbøker du kan streame og laste ned. Og har du noen gang hørt om Amazon Prime Day? Det er i utgangspunktet Black Friday shopping hendelsen på sommeren. Det inkluderer prisfall på elektronikk, apparater, og ja, alt klær, tilbehør og sko som du noen gang kan forestille deg.

VIDEO: Er Amazon Prime Worth It?

 

Vi har telt ned dagene til det store arrangementet. Men før det er her, sørger vi for at vi er gode til å gå med vårt Amazon Prime-medlemskap. Du kan registrere deg for gratis prøveversjon, som varer i 30 dager. Når det er over, kan du enten avbryte eller fortsette for $ 13 i måneden eller $ 119 for året. Det er verdt det, spesielt hvis du er en fashionista som oss.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 2 =

map