Hvordan lykkes i forretning med dine to beste venner

Du vet hvordan du alltid blir fortalt å unngå å leve med din beste venn? Den hele blandingsvirksomheten med fornøyelsessaker er alltid veldig berørt og gå. Derfor har jeg alltid vært fascinert og misunnelig – av damer fra AYR, et uavhengig klærmerke som har vært e-handel bare fram til denne måneden.

Alle Year Round - Embed 2016
Courtesy AYR

For å feire åpningen av sin vakre popup-butikk i New York Citys SoHo (som vi ber Santa om å holde seg åpen som en julegave til oss), snakket vi med jentene om hvordan de møtte, hva deres største utfordringer er arbeider sammen, og hvordan deres linje tillater dem å uttrykke sin individualitet. Møt Jac Cameron, medgrunnlegger og kreativ direktør, Maggie Winter, medstifter og administrerende direktør, og Max Bonbrest, VD for PR og markedsføring.

Oh, og hvis du befinner deg i New York City denne høytiden, må du stoppe ved butikken deres på 199 Lafayette Street, åpne gjennom mars 2017.

Hvordan møtte dere alle sammen?
Maggie Vinter:
Max og jeg møtte på college ved University of Michigan. Vi var i en sororitet. Der sa jeg det. Jeg skammer meg ikke. Max og hennes romkamerat var de eneste jeg visste da jeg flyttet til New York City. De pleide å ta meg ut og lærte meg alltid å kjøpe mine egne drinker, som jeg fremdeles tror er gode råd. Jac og jeg møttes sammen i Madewell. Hun utformet denim og jeg markedsførte en håndfull kategorier. Vi har laget denne bombechambrayskjorten som vi fortsatt ser overalt.

Jac Cameron: Vi hadde et utmerket samarbeid og hadde alltid snakket om å skape vår egen linje. Vi trodde produktmiks, passform og følelse av denim, fabrikasjonene.

Max Bronbrest: Maggie og jeg ble faste venner over en felles kjærlighet til pizza og Paris. Jac jeg møtte gjennom J.Crew / Madewell-familien sannsynligvis for åtte år siden, og hun var altfor kult for meg på den tiden. Nå kommer jeg til å sitte ved siden av henne og snakke stoff og skjema over skulderen hennes.

RELATERT: Hvor finner du alle de jentene i Paris

Du har så forskjellige personstiler, men du har alltid AYR. Hvordan bruker du merkevaren annerledes og holder seg til din egen smak?

Den fredagskvelden #freshAYR ����

Et bilde lagt ut av itsjustmax (@itsjustmax) på

MW: Vi har alle merket litt annerledes. Jeg elsker hvordan Max og Jac og alle sammen på teamet legger brikkene sammen – jeg stjeler ideer for hvordan å skyte klærne online fra hvordan de stiler sine antrekk. Personlig er jeg ekstremt lat med klærne mine, og jeg elsker virkelig AYR fordi det bærer det, og jeg vil se 50 til 75 prosent bedre enn jeg kanskje ellers.

MB: Jeg hadde knapt noen år jeans og var ikke en ivrig nettbutikk før AYR, så det er et bevis på merkevaren at det er omgjort selv de tøffeste av kundene.

VIDEO: Hvordan lage den perfekte Frayed Hem på Jeans

 

Jeg følger deg alle på Instagram, og du er alltid sammen. Hvordan skiller du arbeid og vennskap?

Hangin i vår nye hette – kom i neste uke for å prøve på de nye tingene og si ����

Et bilde lagt ut av AYR (@ayr) på

MW: Vi gjør det ikke. Det er alt en stor vakker, herlig rot.

MB: Det er definitivt en blandet verden på dette punktet. Arbeidet virker ikke lenger; det er bare livet.

JC: Jeg bytter ikke fra kollega til venn, heller ikke Max eller Maggie. Det er alt i det samme. Jeg synes det er viktig å tilbringe tid utenfor kontoret og sørge for at du har fokusert tid på å chatte om noe annet enn arbeid.

Men du må kjempe noen ganger! Hva er den ene tingen som alltid kan få dere ut av en kamp?
MB:
Pizza (og vin).

JC: Frites og vin.

Hva er det beste rådet til å gi venner som går i virksomhet sammen?
MW:
Arbeid med folk du beundrer. Arbeid med folk som er gode til forskjellige ting. Arbeid med folk som elsker det de gjør. Arbeid med folk som vil ha de samme tingene. Arbeidet bringer ut det beste i oss på mange måter, som uendelig er fantastisk.

RELATED: Disse Celebrity BFFs er seriøst det beste

MB: Omgir deg med folk som kjenner ting du ikke gjør. Vær ærlig med deg selv og med dem om hva du gjør bra (og lær å gjøre det bedre!). Vær åpen for tilbakemelding, lær å ta råd, og mest av alt, lær å ikke ta noe for alvor. Husk hvor heldig du skal ha mulighet til å gjøre noe annerledes.

Se deg, helg �� ����

Et bilde lagt ut av itsjustmax (@itsjustmax) på

Jac, Maggie og Max åpnet deres pop i løpet av fem dager takket være hjelp fra vennene sine og familie: Matt Bindner (arkitekt), BSP, Uprise Art, Scent, og Maxs egen bestemor, en blomsterdesigner, som dekorerte butikken med blomster.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − 11 =

map