Se Star Wars-skuespillerinne Daisy Ridley’s Most Head-Turning ser ut til ære i mai fjerde

Tusenfryd Ridley in Calvin Klein on Dec. 12, 2017
Karwai Tang / WireImage

Samantha Simon

4. mai 2018 @ 19:30

Daisy Ridley kan mastere kraften i en galakse langt, langt borte, men her på jorden blir hun raskt en av de lyseste stjernene i det røde teppeuniverset. Mens du fremmer begge Star Wars: The Force Awakens i 2015 og Star Wars: The Last Jedi i 2017 gikk hun ut i en mengde blendende utseende, med alt fra en edgy Mugler pantsuit til en sequined-and-star Mugler kjole. Hemmeligheten til hennes feilfri utseende? Hennes stylist Petra Flannery.

Siden hun begynte å jobbe med Flannery, som også stiler stjerner som Emma Stone og Zoe Saldana, har Ridley begynt å ta mer motebesparelser. «Jeg har lært å åpne litt mer og prøve ting som jeg først spurte om,» sa hun og la til at hennes stil bare er “bedre med Petra.” Men det er noen viktige elementer som Ridley gravitates på hennes egen. “Jeg pleier å gå for rene linjer og blokkere farger,” sa hun. “Bare ting som får meg til å føle meg bra.”

VIDEO: Kids Interview Cast av ‘Star Wars: The Last Jedi’

Til ære for fjerde mai, bla ned for å se noen av hennes beste utseende mens du markedsfører Stjerne krigen filmer, og kanskje den fjerde være med deg. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 − = 57

map