Shop J.Lo’s Go-to Brand for rimelige sexy kjoler

JLO House of CB - LEAD
John Sciulli / Getty

Lashauna Williams

17. juli 2017 @ 19:15
Hvert produkt vi har har blitt valgt uavhengig av hverandre og gjennomgått av redaksjonen. Hvis du gjør et kjøp ved hjelp av linkene som følger med, kan vi tjene provisjon.

Hvis du er noe som meg, har du blitt inspirert av Jennifer Lopez stil i over to tiår. Og vi er ikke de eneste som følger med den Bronx-fødte skjønnhetens utseende.

J.Lo har sementert hennes sted som moteikon, og har et skap fylt med konfekter fra merker som Versace, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Gucci og Valentino. 

VIDEO: J.Los tvillinger spiller med A-Rod ved bassenget

Vi bare dødelige har ikke alltid anledningen (eller budsjett!) Å ha på seg noen av disse designer frocks. Men, hva om jeg fortalte deg våren Jenny fra blokken har rocket noen utrolig rimelige stykker i det siste, og at vi vet nøyaktig hvor de skal finne dem? Jeg visste at det ville få oppmerksomheten din!

Enter House of CB, et merke som ikke bare er elsket av Lopez, men har også blitt sett på noen av de største trendsettene i øyeblikket. Kardashian / Jenner-søstrene, Hadid-søstrene, Selena Gomez, Ashley Graham, Demi Lovato og Queen Bee selv, Beyoncé, har alle blitt oppdaget i merkets kroppskledde kjoler, slanke kroppsformer og skikkelig skiller seg.

RELATERT: Jennifer Lopez kan ikke slutte å bære dette rimelige motemerket

Men tilbake til J.Lo! Rull ned for å se noen av våre favoritt House of CB antrekk entreprenøren har slitt, og handle dine favoritter på stedet.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − = 58

map