Vi prøvde det: Keaton Row’s Capsule Rediger Virtual Styling Service

Som arbeidsmor i en nesten to år gammel var garderoben min i dyp opprør. (Prioriteter.) Ikke bare hadde noen av mine stykker blitt ødelagt av ting som permanent markør og tilsynelatende vaskbar maling, min etter graviditet hadde endret seg så mye at ingenting passer rett lenger. Også, jeg syntes aldri å finne tid til å faktisk butikk.

Deretter landet en epost som annonserte Keaton Rows nye virtuelle styling-tjeneste i innboksen min. (Full avsløring: Time Inc., som eier Med stil, er en investor i Keaton Row.) Hvis ikke noe annet, er Internett verdens største equalizer, og tilbyr høyt trykkservices en gang kun tilgjengelig for de rike og berømte i hendene på hoi polloi-think personlige kokker (hello Kitchensurfing), personlige trenere (hva opp Kayla Itsines) og til varierende grad av investering, personlige stylister.

Som tidligere bruker av noen av de virtuelle stylingtjenestene som er tilgjengelige på markedet i dag, ble jeg umiddelbart fascinert. Keaton Rows nye tilbud på en 90-minutters virtuell styling økt, hvor en utpekt stylist jobber med deg for å forny arbeidet eller helgen garderoben, hørtes perfekt for mitt travle liv; pluss ideen om å ha en stylist “tildelt” meg, som ville bli kjent med mine dypeste garderobebehov, var i sterk kontrast til det jeg tidligere hadde opplevd. Vurder meg registrert.

RELATERT: En guide til Online Beauty Box Clubs

Hvordan det fungerer
Keaton Row ble grunnlagt i 2012 av Cheryl Han og Elenor Mak, to sartorisk savner Harvard Business School klassekamerater også frustrert av deres mangel på tid til å handle. Tjenesten parrer klienter med en virtuell stylist som deler henne stilinnstillinger, og hvem som skal sette sammen handlende til og fra, ser tilgjengelig gjennom Keaton Rows eget nettsted eller en av sine foretrukne forhandlere. Med Capsule Edit-tilbudet får $ 75 deg en 90-minutters virtuell sitte ned med en stylist som vil jobbe med deg for å revolusjonere enten arbeidet ditt eller din off-duty garderobe. I forkant av møtet blir du bedt om å fylle ut en rask quiz på stilen din, og velg 30 stykker klær, tilbehør og sko fra skapet ditt som du vil ha hjelp styling (eller til og med som i min tilfelle, hjelp til slutt å kaste bort, men mer på det i litt). Etter at den virtuelle redigeringen er fullført, vil du få en tittelbok full av ting du trenger for å perfeksjonere klesskapet ditt, samt forslag til hvordan du stiler brikkene med de du allerede eier.

Starter
Etter noen få å få vite at du ser på flipperinger med lookbook via e-post, mottok et varsel om at jeg hadde en ny melding fra stylisten min, Caroline, ble møtt med den girlish giddiness som ligner på å få en tekst fra en forelskelse: Oooh, jeg kan ikke vente å se hva hun er satt i min lookbook denne gangen! Hun får meg virkelig. Og hun gjorde det, for det meste, jeg er sikker på, takket være den nevnte quizen som spurte ting som hvilken garderobe som jeg allerede eide, og hvilke merker jeg for tiden favoriserer.

RELATERT: Hvordan å bruke stilig denim på denim

For den faktiske redigeringen, innstiller Caroline og jeg en dato via Google Hangout (Skype og FaceTime-opsjoner er også tilgjengelige, samt en $ 300 in-home closet-redigering for kunder basert i New York City). Gitt at vår kontorkleskode er mer tilbaketrukket enn de fleste, valgte jeg helgenredigeringen. Som spurt, la jeg ut omtrent 30 stykker på forhånd som var en kombinasjon av ting jeg ville ha på hver dag hvis jeg kunne og andre, jeg var ikke så sikker på hvorfor, akkurat, var fortsatt i skapet mitt. (Hvis ikke noe annet, er jeg veldig lojal, til og med klærne mine.) Caroline og jeg gikk gjennom hvert element, og la stykkene i Marie Kondo-lignende hauger holde og kaste. Heldigvis var hun like spent som jeg var om et nylig kokongkjøpskjøp og elsket min faux skinnbukse som om de var hennes egen. På samme måte fortalte hun meg ting som var litt tøft å høre: “Den vest ser litt datert ut,” sa hun høflig på mitt tilbud av et svart nummer jeg visste at jeg holdt på mer for sentimental verdi enn noe annet. Også da jeg innrømmet at min jeansjakke ble kjøpt over 10 år siden, var hennes svar “Hei, ingen dømmekraft.” Og det var ikke bare forslaget om å kanskje oppdatere med en mer moderne kutt.

Hva jeg trodde
Som en god terapi økt, viste øvelsen noen hull i garderoben min (hvordan har jeg levd så lenge uten en klassisk hvit knapp ned?) Og hjalp meg med å identifisere svakhetene mine (en klar frykt for utskrifter og farge). Caroline satte sammen en lookbook som adresserte disse problemene, som straks fjernet bankkontoen min. Keaton Rows filosofi er at du investerer i stykker og merkevarer som kommer til å vare en stund, så veldig lite av hva de anbefaler å kjøpe, er under $ 100. (Bildet, under, med klokken fra øverst til venstre: Cooper & Ella tank, $ 115; keatonrow.com; Loeffler Randall espadrilles, $ 225; keatonrow.com; James Jeans blazer, $ 290; keatonrow.com; Tylho silkebluse, $ 99; keatonrow.com; Loeffler Randall regn støvler, $ 195; keatonrow.com).

Keaton Row EMBED
Sarah Balch for InStyle.com

Mine Keaton-radspesifikke kjøp ankom innen dager (og stilig innpakket). Frakt er gratis, og Keaton Row gir deg returforsendelsesetikett. Jeg ville (og faktisk allerede har) anbefale Capsule Edit til noen som ønsker å oppdatere garderoben hennes, eller bare leter etter en morsom, ny shoppingopplevelse. Ikke bare var Caroline rask med svarene på mine e-postspørsmål (hun ville ofte svare innen tre timer), men som tidligere kjøper visste hun klart de minste detaljene av de merkene hun anbefalte jeg kjøper, for eksempel når en par sko jeg ønsket var ikke tilgjengelig i min vanlige halv størrelse, sa hun at jeg burde sizeere seg siden merket har en tendens til å løpe lite.

RELATERT: Gå Shopping med venner-online!

Jeg setter også pris på det faktum at Caroline ville forbli min stylist for eventuelle fremtidige forespørsler jeg måtte ha. Som tidligere nevnt har jeg prøvd andre virtuelle styling-tjenester i fortiden, men med hver enkelt jeg var sammenkoblet med noen nye hver gang, som nå virker som en så episk sløsing med tid. Av hennes forhold til sine klienter, fortalte Caroline meg, “noen klienter jeg snakker med hver annen dag,” mens andre hun vil opprettholde gjennom året og være tilgjengelig for dem “når de er klare,” å lage en virkelig ikke- tryksituasjon.

Og det er bare ren moro. Hvem kan ikke finne tid til det?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 2 =

map