20 Awesome Celebrity Halloween Costumes-Se Anne Hathaway som Cleopatra

Det er 2016, noe som betyr at på den grusomme natten på året, er det ikke nødvendig å begrense utseendet til bare skummelt eller sexy. Halloween har nå morphed inn i en episk, ofte dager lang feiring av det andre verden som gjør at vi kan forvandle seg til dumme tegn og ha på seg klær vi aldri ville bli tatt døde på ellers.

Og hvem er det bare som skjer på toppen av sitt kostymspill? Hollywoods heteste stjerner. Ta Anne Hathaway, for eksempel, som i 2004 tok rollen som Nilens dronning for Heidi Klums høye forventede årlige Halloween-fest. Hun møtte naturligvis de kongelige forventningene med en forgylt krone og matchende juveler, men klarte også å holde det glam med en sleeveless, caped frock.

RELATERT VIDEO: Halloween Spiderweb Mask Tutorial

Andre som Jake Gyllenhaal skremte skarpt naboene kledd som en furry gorilla, mens tilbakespillpar som Mariah Carey og Nick Cannon adorably rockede matchende kostymer. Deres? Carey kledd som kaker mens Cannon var, vel, melken.

FOTO: Stjerners beste Halloween kostymer

Klikk gjennom for å se 20 av de beste Halloween-kostymer i Hollywood.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 4

map