5 Regler Hver kvinne må følge når man kjøper et nytt par Jeans

En kvinnes forhold til hennes favoritt par jeans er en hellig. Så når vi setter ut for å erstatte vår mest pålitelige denim, er det ikke en oppgave vi tok lett (eller bestemt likte, for den saks skyld). Kommer i et nært sekund til de tingene vi liker å gjøre minst (badedrakt shopping som åpenbart tar kaken), var vi ivrige etter noen Denim 101 grunnarbeid for å sikre at vi gikk bort med lykkelige bums og til og med lykkeligere lommebøker. Heldigvis, den jean-Ius over på True Religion hadde oss dekket med fem no-nonsense regler for å overholde å gjøre shopping for det neste paret ikke bare tålelig, men noe å se frem til. 

Uten navn Image

Nei, skinny jeans er ikke bare for tynne mennesker. Ja du kan Bruk hvite jeans hele året. Å bli kvitt disse utdaterte reglene er hva som skal oppmuntre deg til å gå ut av din denim-komfortsone. Vi tror ikke det er bare én stil for din kroppstype, så utfordre deg selv til å utforske nye passer og prøv så mange par som du kan.

Stylist-anbefaling: Runway Moto Legging i Ghost Light 

Uten navn Image

Shopping for jeans kan være skremmende, så å ha hjelp fra en ekspert som kjenner merkevaren inn og ut, kan gjøre hele forskjellen. Når du handler på butikk dedikert til denim, er sjansene at salgspersonalet har blitt utdannet på produktene og kan bidra til å sortere gjennom hvilke stiler som fungerer best for kroppen din.

Stylist-anbefaling: Sjekk ut en True Religion-butikk i ditt område for å se om det er blant de som tilbyr en-mot-en-styling for å finne din perfekte passform.

Uten navn Image

Ikke all denim er skapt like, så det er viktig å holde øye med små detaljer som gjør stor forskjell. Se etter et par jeans med en buet søm langs beinet for å gi illusjonen om lange, magre, uendelige stengler.

Stylist Anbefaling: Bane Legging i Native Aura

Uten navn Image

Et nytt par jeans er en investering, så la deg ikke lure av den billige prislappen til hurtigmotekjeder. Hvis du vil ha den nye denimgraven til å vare, må du forstå verdien av å investere i kvalitetsmaterialer og håndverk. Hvis det gjøres riktig, kan et nytt par jeans vare i flere år, så det er viktig å sørge for at du spiser tid og penger på rett par.

Stylist Anbefaling: Bane Legging i Pacific Avenue.

Uten navn Image

En liten gave i din denim er viktig av to grunner: 1.) Ditt komfortnivå er avhengig av det og 2.) Det holder dine nye jeans fra å strekke seg ut for mye. Et nytt par jeans har alltid en tendens til å løsne seg litt etter at du har tatt dem hjem, men du vil fortsatt at de skal opprettholde sin opprinnelige form for mer enn noen få slitasje. Prøv å sitte og hakke i ditt potensielle nye par for å sikre at de er komfortable i alle situasjoner før du tar sjansen.

Stylist-anbefaling: Runway Legging Flare Jean i Pacific Blue.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 38 = 40

map