5 saker vi hoppas kunna lära av Rob & Chyna den här säsongen

Söndagskvällen var en historisk kväll i tv-historia. Det markerade början på Rob & Chyna era, som E! debuterade sin nyaste verklighetsutställning som kommer att följa Rob Kardashian och Blac Chyna liv och tider när de går in på en ny livsresa av kärlek, ett barn och (förhoppningsvis) äktenskap i den här ordningen. Och även om vi har tittat på deras virvelvindska romantik spelar ut på sociala medier och i tabloiderna, de goda människorna över på E! bestämde sig för att det skulle vara klokt att ge amerikaner en närmare titt på det kontroversiella paret, och vi är så glada att de gjorde det.

Vi har redan lärt oss massor av ny information från bara ett avsnitt av showen. Till att börja med: Det är en tjej! Paret tillkännagav sin graviditet i maj, bara några veckor efter att ha meddelat sitt snabba engagemang (de hade bara bekräftat sitt parstatus ungefär tre månader tidigare) och på söndags premiären tog kamerorna det dyrbara ögonblicket när en ultraljud avslöjade att deras första barn tillsammans skulle vara en tjej. Jag menar att det var sött. Vi lärde oss också var paret träffades första gången (Chyna avslöjade att det var hos Kardashians yngre syster Kendall Jenners födelsedagsfest), lite om Chynys backstory (hon hade en mycket olika uppväxt från Kardashian) och mycket mer om de människor som utgör sin inre cirkel (tack så är Lord Scott Disick fortfarande i veckan).

RELATERAT: Rob Kardashian och Blac Chyna Snag Their Own E! Show

OK, vi vet vad du tänker: Vad kan eventuellt vara intressant om ännu en annan Hålla upp med kardashiansna biprodukt? Vi kan inte säga att vi inte var snällt att tänka på samma sak först. Men från seriet av pilotepisoden tror vi faktiskt R & C kommer att vara något att prata om. Läs vidare för de fem frågorna som vi hoppas kommer att besvaras som säsong man fortsätter. Och glöm inte att stämma på Rob & Chyna Söndagskvällar klockan 9 ET på E!.

Råna Kardashian, Blac Chyna - ROB & CHYNA -- Season:1
Tommy Garcia / E! Underhållning

1. Är deras förhållande verkligen lika volatilt som det verkar? Parets första kamp mot kamraten var intensiv. Vi pratar med att skrika i telefon och hotar att bryta upp. Är det riktigt, eller är det allt för showen? Och kommer deras strider ytterligare att påverka deras redan försenade bröllop?

2. Hur känner Kardashian-systrarna verkligen om förhållandet? Det är svårt att berätta hur Kar-Jenner-klanen känner för detta förhållande, och för att vara rättvis är det komplicerat, så vi får det helt. Men en minut är de vänner och nästa minut, de är fiender, så vad är affären?

3. Kommer Amber Rose att göra en cameo? Rose och Chyna har varit besties för en tid, men bara tiden kommer att berätta om Rose har blivit inbjuden att visas på showen. När allt kommer omkring har hon också ett komplicerat förhållande med Kardashiansna.

4. Vad ska barnets namn vara? Chyna har redan en son, kung, med rapparen Tyga (som nu är romantiskt involverad i Kardashians yngste syster, Kylie Jenner – försök att fortsätta, människor!), Så kommer hon att hålla med kungligt tema och namnge hennes dotter Queen-eller snarare, Kween?

5. Kommer Robs hälsa att förbättras? I en av de mer verklig Stunder i episoden chattade Kardashian med förtroende Disick om nuvarande hälsotillstånd – och det ser inte bra ut. Det verkar som om Kardashian nu har diabetes som ett resultat av hans senaste viktökning. Här hoppas han blir bättre.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 − = 67

map