7 gånger Ant-mans Paul Rudd har i grunden varit en superhjälte i det verkliga livet

Paul Rudd kan ta sin första superhjälte roll i helgen i Myr mannen, men han är lika bra för att rädda världen utanför skärmen. Även utan sin Ant-kostym, har skådespelaren kastat sig in i sitt filantropiska arbete, förenat med välgörenhetsorganisationer och organisationer som Stuttering Association for the Young, American Cancer Society och Children’s Mercy Hospital. Dessa sju ögonblick bevisar ganska mycket att skådespelaren är en bra kille du vill rösta på.

1. När han hjälpte till att organisera en årlig kändis välgörenhetshelg till Kansas Citys Barns Mercy Hospital.
Tillsammans med andra indianer och skådespelare, Rob Riggle och Jason Sudeikis, organiserade Paul Rudd en pokerturnering till förmån för Children’s Mercy Hospital 2010. Tanken blev en årlig händelse komplett med sportspel, auktioner och mer. Hittills har de årliga händelserna väckt miljontals dollar för cancervingen i Kansas Citys barnsjukhus.

Casual dag med @bigslickkc #paulrudd @chrisdaughtry #jasonsudeikis @vanderjames

En video publicerad av Selena Gomez (@selenagomez) den 19 juni 2015 kl. 15:58 PDT

2. När han spelade Rudds hjul.
För Comedy Central’s 2015 Natt för många stjärnor, kändisar samlades för att samla in pengar till New York Collaborates for Autism – och Rudd satte sig verkligen där ute. Publikens medlemmar spunna “Rudds hjul” för att bestämma vad de kunde göra för skådespelaren. Den ultimata höjdpunkten? En lyckad deltagare fick föda Rudd baby fågelstil.

3. När han värd en natt för att bekämpa global ojämlikhet.
Under 2011 samarbetade Rudd med Bill och Chelsea Clinton som värd för Clintonfondens Millennium Network Event, som stödde stiftelsens program för att bekämpa fattigdom, stärka utbildningsprogram och förbättra världshälsan.

RELATERAT: Du kommer att se Paul Rudds Abs bara en gång i Myr mannen

4. När han höll en bowlingförmån för att stödja barn som stotter.
Efter att ha spelat en karaktär med en stotter i 2006-leken Tre dagar av regn, Rudd snubblat på vår tid, en ideell som har döpts till Stuttering Association for the Young. Han blev en förvaltare av organisationen år 2012 och sponsrade en utsåld bowlingförmån för att visa sitt stöd. “Det är omöjligt att inte slås ut av deras mod och överflöd och hur cool de är”, säger Rudd om barnen i videon nedan.

5. När han auktionerade en lunch med sig själv för att stödja kvinnliga filmskapare.
År 2011 erbjöd Rudd chansen att gå med honom till lunch för att stödja Adrienne Shelly Foundation, en organisation som ger stipendier, stipendier och stipendier till kvinnor i film.

6. När han höjde pengar för att hjälpa hundar att hitta älskande hem.
Rudd gillar också lite critters. För 2011 års Mozilla Firefox-utmaning höjde skådespelaren över $ 20.000 för att hjälpa Rolling Dog Farm i New Hampshire, ett räddningsskydd som tar emot djur som lider av funktionshinder och störningar som annars kan hindra dem från att bli antagna.

Paul Rudd in Our Idiot Brother - Embed
Artighet

7. När han bad om donationer till American Cancer Society för hans födelsedag.
För hans 42: e födelsedag 2011 frågade Rudd fans att göra donationer till American Cancer Society till minne av sin far, som dog av cancer. Han skapade till och med en CrowdRise-sida så att människor enkelt kunde donera till organisationen, som samlar in pengar till förmån för cancerforskning, utbildning och behandling.

RELATERADE: Varför juli är officiellt månaden för Paul Rudd

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 4 =

map