Adele s “Hello” är den första låten någonsin att nå 1 miljoner nedladdningar på Billboard Charts

Det har inte ens varit en månad sedan Adeles nyaste singel, “Hello” släpptes och det dödar redan. I sin första vecka sålde den mer än 1,1 miljoner digitala sånger och blev den första låten någonsin för att bryta 1 miljoner nedladdningsmarkeringen på Anslagstavla diagram, enligt Reuters.

Döma av den enorma framgången för hennes första två album, 19 och 21, Detta borde inte bli någon överraskning för fansen. Dessutom, under de första 48 timmarna efter att ha släppt sångens medföljande video, regisserad av Quebec-filmaren Xavier Dolan, är den efterföljd av mer än 50 miljoner visningar, vilket innebär att mer än 1,6 miljoner människor har sett det per timme. Detta gör det till den största debuten för någon YouTube-video hittills i år och en av de mest uppmärksammade videoduserna någonsin. Det blev också streamat 47,5 miljoner gånger på Spotify.  

RELATERADE: Adele släpper ut en uttalande om hennes album, bekräftar det kallas 25

“Hej” debuterade också på nr 1 på Anslagstavlas heta 100 diagram den här veckan. Detta är hennes fjärde nummer 1 på diagrammet efter hennes tidigare singlar “Rolling in the Deep”, “Någon som du” och “Sätt eld i regnet.” 

RELATERADE: Adele tacka hennes fans för alla deras kärlek med ett Adorbale #TBT Photo

“Hej” är den första singeln som ska släppas från Grammy-vinnarens kommande album 25, som kommer att släppas den 20 november. Det är det första albumet hon har släppt om tre år. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 2

map