Alessandra Ambrosios dotter är redan en modell i hennes förtjusande annonskampanj med mamma

Alessandra Ambrosios dotter Anja Louise följer redan i hennes mammas fotspår. Den 9-åriga spirande modellen heter bara ett nytt ansikte av denim-märket Jordache-tillsammans med mamma, förstås.

Ambrosio och Anja är de nya ansiktena av Jordache kvinnors och flickors samlingar, respektive de är den första moderdotterduoen som ska fotograferas i ett av varumärkets kampanjer.

Ambrosio Jordache
Artighet

I den förtjusande gemensamma bilden är den 9-årige knuten till mammas höft – helt bokstavligt! Anja balanserar på sin mammas ben, medan Victorias hemliga ängel gör att hennes dotter ser upp helt oanvändbar. I en annan kampanjbild smälter Ambrosio i en vit tee och mörk-tvätt jeans.

<h1>Ambrosio Jordache </h1><p>“></p></div><div class=
Artighet

“Jordache är ett ikoniskt denimmärke som talar till en bred publik på ett riktigt positivt sätt. För mig att kunna pläta med min dotter och visa henne att vi kan arbeta tillsammans och ha kul bara framhäver min tro att kvinnor skapar mer utrymme och balans i sin familj och professionella liv och blir mer mångdimensionella. Att göra allt i ett par stora jeans gör total mening! “Ambrosio sa i ett släpp.

“Denna vackra mordotterduo återspeglar det ikoniska Jordache-utseendet: livfullt, lekfullt och roligt på ett generationsriktigt sätt. Tillsammans representerar de inte bara en av de hetaste ansiktenna i mode utan också nästa generations mode, säger Liz Berlinger, president för Jordache, till.

RELATERADE: Alessandra Ambrosios 8-åriga dotter som utförs på Coachella

Anja har verkligen några begåvade skor att fylla: Mamma, Ambrosio, är en modell, medan hennes pappa Jamie Mazur är en musiker. Den 9-årige har båda poserat med mamma och sjöng med pappa. En sak är säkert: hon har en ljus framtid framåt.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 − = 71

map