Alle kjendiser som hadde hvite roser ved 2018 BRIT Awards

Rita Ora BRIT Awards Lead
TOLGA AKMEN / AFP / Getty Images

Jonathan Borge

21. februar 2018 @ 15:15

Grammyene kan bli kalt “musikkens største natt”, men over dammen i Storbritannia, handler det om Brit Awards.

Før verter Conor Maynard og Yasmin Evans ønsket velkommen den varmeste musiker til O2 London på onsdag, nominert som Ed Sheeran slo på den røde løperen og klarte å ta toppprisen hjemme. Sikkert, Rita Ora (i Ralph & Russo) og Dua Lipa brakte puffen i enorme tulekjoler, men det var ikke deres over-the-top-utseende som snakket høyest. I stedet var det stjernene som bar hvite roser på den røde løperen til støtte for Time’s Up-bevegelsen og satte en stopper for seksuell trakassering. På Grammys sendte musikere en lignende melding. Flyttet kommer på en tid da offentlige figurer i USA som Emma Watson bruker plattformen for å ta #MeToo-bevegelsen globalt.

VIDEO: Dua Lipa På Hvite Roser På Brit Awards

Oppover holder vi et øye med hva som utøverne som Justin Timberlake og Rita Ora vil ha på scenen, for ikke å nevne hva de alle vil forandre seg til paraden til ettermiddagens etterpartier. Rull ned for den beste røde løperen ser ut fra 2018 Brit Awards.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 15 = 19

map