Alt du trenger å vite om N.Y.C. Pizza Legend Denino er

Deninos første åpnet i 1937 som en brusfontene og konditori på Richmond Avenue i Staten Island, til min farfar, Carlo Denino, la til en bar og et biljardbord senere samme år etter at forbudet ble opphevet. Så, i 1951, la han til pizza, og vi har gjort det helt siden.

Deigen er spesiell, og skare er tynn, sprø og sprø på bunnen. Vi overstyrer ikke noen ingrediens. Folk sier, “Det er ikke nok saus, det er ikke nok ost.” Men når du legger for mye av en ting, kan du ikke smake deigen eller osten eller sausen. Statsfaren min sa at det alltid var enkelt.

Vår underskriftspai kalles “M.O. Pie” – det er kjøttboller, løk og ricottaost. Jeg har nettopp rullet ut en ny kake ca fire måneder siden kalt “En salute”, som er toppet med fersk mozzarella, ricotta, arugula, sitron dressing og barbert reggiano parmesan. Den første natten vi åpnet, om lag syv bord bestilt den paien. 

RELATERT: Hvordan lage en klassisk Margherita Pizza hjemme ved hjelp av en kult-favoritt oppskrift

Deninos Pizza Embed 1
Creative Solutions NYC

Før dette stedet åpnet vi en på Jersey Shore. Før det var jeg en New York City brannmann. På de nye butikkene la vi til pasta retter til de nye menyene – vi ville ikke fremmedgjøre noen. Vi har hatt tonnevis av berømte besøkende som kommer i Ron Perlman og Theo Rossi fra Sønner av anarki, SNLs Colin Jost, Dominique Easley av Los Angeles Rams.

RELATERT: De 5 beste Deep Dish Pizza Spots som Chicago har å tilby

Deninos Pizza Embed 3
Creative Solutions NYC

Innsiden, vi prøvde å fylle litt historie. På langt veggen er det et fotografi av 1937-butikken med min bestefar og to tanter. Ved siden av er pizzeriaen, tatt i 1980. Deretter ved siden av det var stiffaren min i 1947, han hadde nettopp kommet tilbake fra marinen – sammen med et bilde av Verrazano-broen, som forbinder Staten Island til Manhattan.

Hele interiøret er et testament til tradisjonen til Denino. Jeg har jobbet her i 32 år. Det er en familiedrevet bedrift, det har alltid vært.

-At sagt til Claire Stern

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + = 4

map