Amy Schumer är prepping för Golden Globes på bästa möjliga sätt

Amy Schumer handlar inte om att utmärkelser visar detoxlivet.

Comedienne, som är på väg att presentera vid den 74: e årliga Golden Globe Awards – tydligen, genom en rörlig trottoar om en nyligen Instagram-video är någon indikation – och hon har en super avslappnad mentalitet om hela händelsen.

Medan många av stjärnorna som kommer att vara närvarande har blivit redo med strikta planer och träningsrutiner, verkar det som om Schumer bara behandlar det som någon gammal vanlig dag och vi älskar henne ännu mer för det. Den 35-årige tog sig till sociala medier igår kväll för att avslöja hur hon växlar upp och delade ett foto som kännetecknar att hon sitter vid ett bord täckt med koppar kaffe, öl och te medan du bär ett par överdimensionella solglasögon och gnistrande fe vingar.

“Golden Globe prep” hon bara rubriker “grammet.

Golden Globe prep

Ett foto publicerat av @amyschumer på

VIDEO: 13 av Amy Schumer s finaste Instagram-bilder

 

Men det här är inte hennes första resa till Hollywood-soirenée. Förra året nominerades Schumer till en Golden Globe för bästa skådespelerska i en Motion Picture Comedy eller Musical för hennes roll i Tågvrak, och hon wowed på den röda mattan i en svart-vit kappa av Prabal Gurung.

RELATERAT: Amy Schumer’s Body-Positive Instagram är alla av oss efter semestern

Stämma in på Jimmy Fallon-värdens Golden Globe-ceremoni den här söndagen den 8 januari kl 8 ET på NBC.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − 29 =

map