Anna Faris kan svinge av ekteskap for godt etter skilsmisse Chris Pratt

Det har vært syv måneder siden Anna Faris og Chris Pratt kunngjorde at de kalte det slutter etter åtte år sammen, og det ser ut til at deres splittelse kan få skuespilleren å svinge av ekteskap for godt. 

Under den siste episoden av Dax Shepard Lenestol Expert, hun åpnet seg for sine tanker om å knytte knuten og formålet med ekteskapet

Jeg er en romantiker, jeg tror på partnerskap. Jeg tror på kompanjonskap. Jeg vet bare ikke om jeg tror på en bryllupsseremoni, som jeg bare giftet meg med vennene, sa Faris Shepard.. 

Da Shepard spurte om hun noen gang ville vurdere å bli gift på nytt, sa hun: “Jeg må finne ut hva formålet er.” 

“Som det er sikkerhet for barna dine? Er det konvensjon? Er det slik at andre mennesker respekterer forholdet ditt mer?” hun spurte. “For meg er jeg bare ikke helt sikker på hvor den passer, særlig når det føles så lett, selvfølgelig, å gifte seg og da er det ufattelig når det gjelder at staten er involvert.”

RELATERT: Anna Faris legger hennes hus på markedet etter Chris Pratt Split-Ta en tur

Selv om hun er blitt forsiktig med ekteskap, reflekterer hun kjærlig i årene hun tilbrakte med Pratt. “Vi hadde et utrolig ekteskap og vi har et godt vennskap nå,” sa Faris. “Og vi elsker vår sønn til døden, og jeg er veldig stolt av det, fordi jeg ikke er sikker på at jeg gjorde det bra første gang.”

Faris var gift med medarbeider Ben Indra før Pratt. De to møtte på settet av 1999-skrekkfilm Lovers Lane og bundet knuten i 2004. Faris arkivert for skilsmisse tre år senere. 

Siden hun har gått fra, har Faris begynt å gjenta igjen, og utbredt med sin nye beau Michael Barrett ved flere anledninger, inkludert en tur til Italia i fjor. Mens alt ser ut til å gå bra med hennes nye forhold, er det klart at hun ikke vil si “Jeg gjør” når som helst snart. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 6

map