Ariana Grande dråper en sjalu ny ferie Single “Santa Tell Me” -Liste her!

Julen kom tidlig i år, takk til Med stilDesember dekning jenta Ariana Grande! I går kveld ga popstjernen oss en sjarmerende ferie single, og det har oss som ønsker å knuse våre ferie gensere og rocke rundt juletreet, stat. Sangeren har plaget sangens utgivelse på sin Instagram-konto i løpet av den siste uken, så unødvendig å si at vi har ventet med åndedrag for å høre det fullt ut.

I SLEKT: Med stil Stiger opp hele natten med Ariana Grande

I sesongmessige melodi “Santa Tell Me”, vender Grande til Kris Kringle for kjærlighetsråd: “Santa, fortell meg om du virkelig er der / ikke la meg bli forelsket igjen / Hvis han ikke kommer til å være her neste år / Santa fortell meg om han virkelig bryr seg / “Fordi jeg kan gi det hele bort hvis han ikke kommer til å være her neste år,” hun croons som jingle bells ring i bakgrunnen.

Dette er ikke Grandes første forgang til feriemusikk, i fjor la hun ut et EP-tittel Julen kysser som omfattet et cover av Wham! s 1984 hit “Last Christmas” sammen med “Love is Everything”, “Snow in California” og “Santa Baby.”

Lytt til den fengende “Santa Tell Me” ovenfor, og kjøp singelen i iTunes Store nå. For mer Ariana Grande, hente desember-utgaven av Med stil, på aviskiosker og tilgjengelig for digital nedlasting nå.

RELATED: Gå bak scenene til Ariana Grande’s Cover Shoot, hvor hun avslører hennes hudpleiehemmeligheter

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map