Behov for Valentinsdag Makeup Inspiration? Carrie Underwood har du dekket

Når det kommer til vår uteklæringsrutine, er et dramatisk røykfylt øye vanligvis vårt valg, og tilsynelatende Carrie Underwood abonnerer på samme tankegang.

Under en nylig samtale med stjernen spurte vi henne om hennes beste dagskveldsmake-anbefalinger, og sant å forme, den sexy, smolende looken toppet hennes liste for Valentins og Galentins festligheter. “Et røykfylt øye er definitivt noe som har vært populært en stund, og jeg tror ikke det går bort,” forteller hun Med stil. “Det gjør at du føler deg litt mer oppe, litt mer glamorøs.”

Underwood, som ser på utseendet til å være en av hennes signaturer, viste nylig det røykfulle øynets allsidighet ved American Country Countdown Awards i skottet over, hvor hun spilte av metallisk vibe på kjolen hennes for en bronse på den klassiske.

RELATED: Carrie Underwood Stars i Almay’s New Simply American Campaign

Kunsten å skape det perfekte røykige øyet kan være skremmende for nybegynnere, men praksis gjør det perfekt, og brukervennlige paletter hjelper absolutt. “Det kan være ganske skummelt å se på mørkfargede skygger, og prøver å finne ut hvordan man får et røkt øye ut av dem,” tilføyer hun. “Jeg elsker at Almay har alt pakket inn i I-Color Smoky-i Kit ($ 8; ulta.com), og det er ingen måte du kan rote det opp.”

Siden vi fortsatt har god tid til å prepere (og handle) for Valentinsdag, anbefaler Underwood at du praktiserer teknikken i nedetid, slik at du får det mest mulig å komme til 14. februar. “Det beste stykket skjønnhetsråd jeg noensinne har fått er å eksperimentere hver gang en stund, “forteller hun Med stil. “Hvis det er noe du vil prøve det du har sett på en venn, eller i en annonse eller film, velg en dag hvor du ikke gjør mye og spill litt. Prøv noe, og prøv noe nytt! “

FOTO: Se Carrie Underwoods Transformation

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − 13 =

map