Bevis at Meghan Markle og Kate Middleton er egentlig venner

Mens det er rapportert at svigerinne Meghan Markle og Kate Middleton ikke er BFFs, ser det ut til at deres bånd strekker seg utover deres kongelige sammenheng siden de har brukt sammen på Wimbledon på lørdag. 

Beviset er i bildene, ifølge kroppsspråkekspert Judi James. «Mengden spontan speiling, pluss de svært kongruente uttrykkene for lykke og spenning på ansiktene, signaliserte et voksende vennskap mellom de to kvinnene,» sa hun The Daily Mail

kjendiser Attend Wimbledon
Karwai Tang / Getty Images

Det ble tidligere sagt at hertuginnene er vennlige, men ikke festet på hoften, på grunn av deres forskjellige personligheter. “Jeg hører mye å foreslå at de er ganske forskjellige mennesker, og det har ganske forskjellige interesser, og at Meghan er helt selvstendig og veldig trygg og veldig opptatt av å tenke å etablere sitt eget vennevennskap her i London,” kongelig insider Katie Nicholl sa en gang til Med stil

Men hvilken forskjell en enkelt dag kan gjøre. Ved Ladies Single Finals, hvor Serena Williams møttes mot Angelique Kerber, så Markle og Middleton ut som lange tapte venner, og det var ikke bare for kameraets skyld. 

Kate at Wimbledon embed
Clive Mason / Getty Images

James antyder at de virkelig likte hverandres selskap basert på deres ansiktsuttrykk. “De avrundede” eplekinnene og krøllene rundt øynene viste at lykken til å være den nye kongelige dobbelte handlingen var gjensidig og ekte. “

Hun la til: “Kate er den kongelige med det perfekte smilet, og det var veldig mye på skjermen, men det mer kongelige aspektet slapp av flere ganger med Meghan.”

kjendiser Attend Wimbledon
Karwai Tang / Getty Images

Noen ganger i løpet av tenniskampen, smug Meghan en fnise fra Kate (en rolle som vanligvis reservert for Meghans mann, Prince Harry), og hjelper Kate til å føle seg trygge. “Harry har alltid vært ivrig etter å få sin svigerinne til å slappe av og fnise mer offentlig, og det så veldig ut som om den selvsikker og litt mer spontane Meghan kan ta på seg den rollen selv.”   

Paret ble også oppdaget å lene seg tett for å dele hemmelige hvisker, noe som kan bety «høy grad av rapport og likegyldig tenkning», per James, og la til: «Meghan sitter ganske styggt og hennes hånd-til-munn hviskende pose foreslo delt morsomt og nært utveksling. “

kjendiser Attend Wimbledon
Karwai Tang / Getty Images

Hertiginnen av Cambridge var også opptatt av å vise den nye kongen på tauene samtidig som den ga subtile signaler av protokoll som Meghan “ansiktsbeskyttet”. “Royal nybegynner Meghan har tydeligvis fortsatt læring på jobben, og hennes lavere nøkkelposisjon med Kate pluss noen av hennes ansiktssignaler foreslo at hun plukket opp protokolltips fra sin nye svigerinne,” sa James. 

Vi har en følelse av at disse to vil forlate sine ektemenn hjemme oftere for litt trengte jentetid. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 1

map