Beyoncé hadde det mest chill når hennes flytende scener fungert i Midair

Beyoncé gikk ikke noe sted under Warszawasbenet til henne og Jay-Z På Run II Tour på søndag kveld. For å kutte til jakten, ble Bey (eller Queen Bey, Mother, B, Sasha Fierce, Yonce – hvilken som helst som slår din fancy) bokstavelig talt sittende fast på et flytende stadium som likte sitt lunchtid så mye det nektet å komme tilbake til jorden.

Fans på sosiale medier fanget hendelsen, og ikke overraskende håndterte Beyoncé den måten vi ville forvente henne med – med finesse. Mens produksjonspersonalet anbragte (og strenge testet) en stige til flytende scenen, kom showet til en kort stopp, der fansen sang, “Beyoncé! Beyoncé! Beyoncé! “Bey danset for å holde Beyhive underholdt til det var trygt for henne (og hennes Kenneth Cole støvler) å få seg ned. 

En teknologisk hik på et Beyoncé-show kan virke som en sjeldenhet, for det vet du, Beyoncé, men tilsynelatende er uhellene ikke uregelmessige. På #Beychella tidligere i år ble hennes glitrende Balmain-kostymer et problem etter at strappy halvdelen av hennes kroppssykkel kontinuerlig falt ned, og hennes over-the-knee støvler nektet å holde seg oppe.

Men fortsatt er det Beyoncé vi snakker om, og dronningen av levende underholdning har presset forbi den. Bare i forrige uke, fikk fansen opptak av at hun så syk, men likevel slått på alle notater mens de var på scenen i Berlin.

“Jeg fortalte deg hvordan du skadet meg, baby, men du bryr deg ikke nå Nå griner jeg og fortaber, baby, men du bryr deg ikke Er det ingen som forteller meg dette er kjærlighet, men du er immun mot all min smerte jeg trenger du å fortelle meg dette er kjærlighet Du bryr deg ikke bra det er greit Vel, jeg bryr meg Jeg vet at du bryr deg ikke for mye Men jeg bryr meg fortsatt .. “�� #beyonce #ontheruntour # ontherunpart2 #beyonceandjayz #queenb #berlin # olympiastadion #beyonceberlin #ontherunberlin #behive #beyonceconcert #icare

Et innlegg som deles av qTWiida (@qtwiida) på

På denne mandag, husk bare, du har så mange timer på en dag som Beyoncé.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 77 = 85

map