Carrie Underwood återgår till strålkastaren för första gången efter att ha fått 40 ansiktsstygn

Carrie Underwood är tillbaka och bättre än någonsin.

Landsångaren har återvänt till strålkastaren vid hennes första offentliga händelse – 2018 ACM Awards – sedan han blev skadad i en otäck olycka för fem månader sedan. Medan hon hoppade över den röda mattan tog hon scenen för att utföra sin nya singel “Cry Pretty” för publiken.

Carrie Underwood ACM performance lead
Ethan Miller

Underwood var kvar med en bruten handled och mer än 40 stygn i ansiktet efter ett fall utanför hennes hem, och hon har legat låg sedan dess. Hon varnade fans för att hon skulle kunna se “lite annorlunda” men det har inte hindrat henne från att fortsätta med sin karriär som vanligt.

På lördag delade hon en snygg titt på hennes prestationsövning med en bra själv.

Innan dess lät hon fansen veta exakt hur hennes återhämtning utvecklades.

“Först och främst, fysiskt, gör jag ganska bra bra idag!”, Skrev Underwood i en anteckning till hennes fans förra veckan.

RELATERADE: Carrie Underwood är tillbaka i en musikvideo som följer hennes skrämmande olycka

“Min handled är nästan tillbaka till normal, ca 90% där … och docs säger att de senaste 10% kommer att komma i tid. Och mitt ansikte har läkt ganska bra också. Jag känner mig definitivt mer som jag själv än jag har på ett tag .”

Det är bra att se henne tillbaka till affärer som vanligt. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 59 = 67

map