Christina Applegate delar hennes Genius Mother’s Day Tradition

Fastän Ungdom i Oregon är en mörk komedi om en man (Billy Crudup) som driver sin svärfar (Frank Langella) längs landet till Oregon i hopp om att bli euthanized, Christina Applegate, som också har en roll i flickan, var alla leenden när pratar om sin egen familj på filmens Tribeca Film Festival premiär i helgen. 

Applegate, som donned en ljusblå Vionnet klänning på mattan, berättade InStyle om hennes årliga morsdag planer: “Vi gör samma sak varje mors dag, vilket är vad jag tycker om att göra. Vi har en picknick på vår gräsmatta, vi kallar det” fransk lunch “eftersom vi får en vacker tallrik hantverk tallrikar och underbar sallad och rött vin, och min dotter går runt. ” 

RELATERADE: Se alla de snygga stjärnorna vid årets Tribeca Film Festival

Skådespelerskan talade också till InStyle om ett annat kommande projekt hon har jobbat med (funnily titled Dåliga mammor) Som hon beskrivit som “det bästa!” Komedin är planerad att släppas senare i 2016 med Applegate och en all-star cast (inklusive Mila Kunis, Jada Pinkett Smith, Kristen Bell och Kathryn Hahn, för att nämna några), “Det är extraordinärt för sex kvinnor att komma över det vackert varje dag, sade Applegate. “Det var ganska speciellt, jag kände mig som att jag vann lotteriet.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 80 = 84

map