Cindy Crawford och Kaia Gerber Show Off “Ben för dagar” i Mother-Daughter’s Gram

Det är ingen tvekan om att Cindy Crawford och Kaia Gerber är en underbar mordotter duo, och idag visade de vackra skikten igen att de goda generna definitivt kör i sin familj.

Den 50-åriga supermodellen tog till Instagram för att dela en snap från en senaste vandring med sin 15-åriga mini-me, och den visar paret som står sida vid sida på en växtfodrad spår när de tar en bild av sina skuggor. Crawford noterade den optiska illusionen i bildens bildtext, där hon skrev: “Vandring med @KaiaGerber – ben för dagar! “ Och medan ‘gramet verkligen inte är sant för det verkliga livet, är det ingen tvekan om att dessa damer säkert har två uppsättningar av mycket mördare gams.

Vandring med @KaiaGerber – ben för dagar!

Ett foto publicerat av Cindy Crawford (@cindycrawford) på

Men det här är långt ifrån den första tiden som Crawford och Gerber har poserat tillsammans på sociala medier. För några månader sedan delade mamma på två ett fantastiskt foto av look-like-paret med mysiga vita klädnader och ansiktsmasker medan de gjorde DIY-spabehandlingar hemma.

RELATERAT: Kaia Gerber blinkar sin Abs i Chic Olive Green Sweatsuit

VIDEO: Cindy Crawford och Kaia Gerbers bästa mor-dotter ögonblick på Instagram

Helt enkelt vacker.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 5

map