Claire Foy fikk akkurat en badass ny frisyre

Det er en klar avgang fra de kongelige lagene hun hadde på seg som dronning Elizabeth på Kronen, men vi er her for det. Over helgen på AMD British Academy Britannia Awards i Los Angeles slo Claire Foy den røde løperen med en ny, super kort hårklipp som sprang mer mot punkrock enn tiara-passende. Kunne dette foreslå en potensiell anarkistyrt plottlinje på showet? Ikke akkurat…

Claire Foy Hair
JB Lacroix / WireImage

RELATED: Se flere Celebrity Hair Makeovers av 2017

Endringen kommer i forberedelse for sin rolle i Jenta i Spindelens Web, som er basert rundt den fjerde boken i The Girl in the Dragon Tattoo serie. Foy vil ta over rollen som Lisbeth Salander fra Rooney Mara, og blekede brows til side, hennes utseende kommer allerede sammen veldig bra.

Selvfølgelig er våre hjerter bare litt ødelagte at hun ikke kommer tilbake til Kronen. Olivia Colman går inn for å fylle dronningens sikkert skreddersydde sko, og Foy har allerede gitt henne velsignelse. 

VIDEO: Claire Foy vil ikke gjenoppleve disse scenene fra sesong 2 av Kronen

Selv om Foy allerede jobbet med en dyp brunett nyanse, ser det ut til at hennes korte beskjære også har blitt tatt noen nyanser mørkere for å virkelig prege den Lisbeth Salander-vibe. Vi kan ikke vente på å se stjernen og hennes nye piksel i action neste år når filmen er planlagt å rulle ut.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 − = 38

map