Comme des Garçons gick precis direkt till konsumenten (typ av)

Det verkar archaic att bli förvånad över ett varumärke som flyttar tegelsten och murbruk online. Jag menar, vem har inte redan gjort det här?

En designer som är sen för att helt anamma den digitala tiden: Comme des Garçons ‘Rei Kawakubo; en designer som är känd för sin förmåga att göra det oväntade och till och med udda i en kommersiell framgång. Som kreativ chef för CDG har hon levererat 220 miljoner dollar per år i affärer och grundat den världsberömda Dover Street-marknaden tillsammans med sin man Adrian Joffe 2004.

Vid öppningen av deras femte plats (den här gången i Kina) tillkännagav Joffe, som fungerar som CDGs VD, lanseringen av ett helt nytt varumärke från huset. I ett oväntat, men strålande och spännande drag, kommer det att bli en linje skapad med internet i åtanke. Teoretiskt sett innebär det faktum att CDG skapar en direkt-till-konsumentlinje att bitarna blir billigare och bärbara men naturligtvis lika coola.

RELATERADE: Se de vildaste ser på Comme des Garçons

“Jag kan säga att det kommer att bli internetbaserat,” sa Joffe WWD vid öppnandet av DSM China, som också meddelade att Kawakubo skulle utforma webbplatsen. Detta markerar det 18: e varumärket (ja du läser det rätt) för företaget, vilket inkluderar Plus, SHIRT, Play och Homme, bland andra.

Efter den nya samlingen lanseras på nätet, de stycken (som Joffe beskrev till WWD som “enkel”) kommer att vara inrymt i DSMs tegel- och murbrukslägen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 68 = 74

map