De mest dramatiska Celebrity Makeovers of 2015

Ingenting kan förvandla en blick mer än en stor hack eller ett nytt färgämnejobb. Från att gå platina till edgy bobs, Hollywood har ingen brist på stil kameleoner. Dessa var vårt favoritutseende från de senaste tolv månaderna.

Jennifer Lopez
Från långa blonda lager lås, Lopez (på toppen) gick för en stor chop med en karamell lob det här förflutna sommaren. “Det är kort men det är fortfarande feminint och hon kan fortfarande dra tillbaka det. Längden är perfekt. Det ger mångsidighet och känns frisk”, säger hennes långvariga frisyrer Oribe.

Kim Kardashian

Mest Dramatic Makeovers of 2015
Vivien Killilea / Getty Images, PJB / SIPA

Den ikoniska brunetten handlade i sina mörka strängar för platina blond i mars och i processen bröt Internet nästan (igen). Även om stjärnan en gång berättade för oss att “brunett är vem jag är”, skulle vi inte bli förvånad om hon fortsätter att vända huvud och rubriker nästa år.

RELATERADE: De mest eftertraktade frisyrer från 2015

Gabrielle Union

Mest Dramatic Makeovers of 2015
Jason LaVeris / FilmMagic, Rob Kim / Getty Images

De Att vara Mary Jane skådespelerska snippade sina vanliga axellängdsband i en spetsig bob i september. Vågiga ändar gav utseendet en avslappnad cool touch.

Emma Roberts

Mest Dramatic Makeovers of 2015
Mike Pont / WireImage, Jamie McCarthy / Getty Images

Efter omslaget Skrik drottningar, Roberts blev en annan medlem av lob-truppen när hon drog Chanel Oberlins långa tresses.

Lauren Conrad

Mest Dramatic Makeovers of 2015
David Livingston / Getty Images, Laurenconrad / Instagram

Känd för sitt blonda hår i Kalifornien bytte Conrad sin signaturfärg till en djup auburn, som liknar den hos sin långvariga stylist Kristin Ess. Conrad till och med bildtext en nyhet av de två av dem som säger: “Jag är uppenbarligen besatt av @ kristin_ess …”

RELATERADE: 20 tips för bättre hår 2016

Kylie Jenner

Mest Dramatic Makeovers of 2015
Dimitrios Kambouris / WireImage, Bennett Raglin / WireImage, Mike Windle / Getty Images

Ett transformationsgalleri skulle inte vara komplett utan en Kardashian och en Jenner, och den yngre systern kan vara den mest vågade av dem alla. Ständigt byter håret från svart till blondt – och till och med till mintgrönt – det var ingen brist på förändringar (och peruker) för denna verklighetstjärna.

Naomi Campbell

Mest Dramatic Makeovers of 2015
David M. Benett / Getty Images, Mike Marsland / WireImage

Supermodellens långa slitsar och trubbiga fransar har varit hennes grundpelare, men den kortare “gör med en fjädrad frans som hon debuterade förra månaden, får henne att se ungdommligare än någonsin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + = 15

map