De mest överraskande sakerna vi lärde oss från Prince Harrys nya biografi

Ingenting om prinsens uppväxt kunde betraktas som “privat”. Konungariken väcktes väldigt mycket i allmänhetens ögon, ännu mer efter att hans mamma, prinsessan Diana, dog i en bilolycka när han var bara 12 år gammal.

Var och en av hans relationer har spelats ut i media, med hans senaste engagemang med den amerikanska skådespelerskan Meghan Markle dominerar nyhetscykeln både i USA och utomlands. Hans skandaler har också gjort globala rubriker. Vem kan glömma Harry’s nakna Vegas-bilder, eller hans nazistyrdräkt, komplett med en Swastika på armen? Prins Harry verkade ha hans mest privata, hemliga stunder – bra eller dålig sändning över hela världen.

Prins Harry Meghan Markle
Alexi Lubomirski via Getty Images

Därför är det så häpnadsväckande att kungsexpert Katie Nicholl lyckats överraska oss. Hennes nya biografi, Harry: Liv, Förlust och Kärlek, ut tisdag dyker in i de mycket offentliga ögonblicken och avslöjar några sanningar att massorna kommer att bli förvånad över att lära sig om den älskade prinsen. Men som du förväntar dig, var det inte en lätt feat.

“Prince Harry har en mycket snäv och skyddande och lojal vänkrets, av vilka jag vet. Vissa som jag har känt för många, många år. Och det är verkligen baserat på förtroende, “berättade Nicholl InStyle att få material till boken. “Människor kommer bara att prata med dig om de litar på dig, om de tycker att din dagordning är i stort sett positiv – vilken min var – och jag tror att de vet att du ska hantera materialet ansvarigt och förnuftigt och noggrant.”

Nicholl, en expert på prins Harry, medger att några av de detaljer som hon upptäckte under rapporteringen var överraskande även för henne. “Jag blev mycket förvånad och verkligen väldigt imponerad att lära mig vad jag lärde mig om Harrys tid i Afghanistan, särskilt på sin första turné. Jag hade aldrig insett hur mycket fara, kanske det var naivt av mig, men jag tror inte att många människor inser hur mycket väldigt stor fara faktiskt var i “, sa hon InStyle.

I boken intervjuar Nicholles kapten Dickon Leigh-Wood, som avslöjar att prinsen var “tum från döden” efter att tanken bara missat körningen över en explosiv enhet. “Vi körde till en annan by när vi nästan körde över en IED. Det var en mycket närmare rakning än första gången. En av fordonen i kolonnen märkte plötsligt något flick under tanken framför och alla var beordrade att sluta,” han berättade för Nicholl. “Vi upptäckte att tryckplattan på en IED som de tidigare bilarna, inklusive Harry, hade missat med ungefär sex inches. Om någon av tankarna hade gått över den hade det varit en match för Harry, för någon av oss. “

“Det här är en ung man som alltid har blivit skuggad av skyddsansvariga, och han hade inget skydd när han var ute på Afghanistan och kämpade på frontlinjen. Det var han och hans män. Och jag blev fullständigt övertygad över de konton som jag gav av människor som hade tjänat på huvudlinjen med honom “sa Nicholl och tillade att hon hoppas att folk kommer att inse vilken stor risk som Harry tog med sin militär tjänst.

RELATERAT: Kärlekshistorien om hur Meghan Markle och prins Harry faktiskt träffades

Faktum är att prinsens tid i armén tar upp mycket fastigheter i biografin, särskilt hur motvilligt han skulle lämna den. I mars 2015 gjorde han det officiella tillkännagivandet via Kensington Palace att han lämnade militären för att ta på sig mer av en kunglig roll.

Nyheten var överraskande med tanke på att hans bror och den andra i linje med tronen, prins William, balanserade sina kungliga arbetsuppgifter med ett dagjobb som flygflygpilot tills han avgick 2017. Men bakom kulisserna verkar det som om det fanns mer till Harrys avgång än möter ögat, som en blandning av säkerhetsskräck, miljoner skattekvoter och långväga relationer var alla faktorer under hela sin militärkarriär.

När han talar om relationer, dyker Nicholl djupt in i hans relationer med Chelsy Davy och Cressida Bonas, och försöker lista ut var exakt de gick fel. “Jag var väldigt nyfiken på att försöka komma till botten av varför hans relationer med Chelsy och Cressida verkligen inte slutade i engagemang,” sa hon InStyle. “Så jag tror att de är mycket intressanta konton av nära vänner där relationerna kom undan.”

Som läsare blev jag slagen av det faktum att Harry i båda fallen, år efter att relationerna slutade officiellt, försökte få dem att fungera, särskilt med Chelsy. Han hade “en sista hurray” med sin ex i Afrika 2015, år efter att de bröt upp. I biografin säger en av Nicholls källor att de “hoppades att det kan finnas en chans till en försoning” och de spenderade tid tillsammans den sommaren utan att pressen upptäckte – ingen liten prestation för prinsen.

RELATERAT: 25 år senare, Prince Harry återvänder till en plats som han beundrade med prinsessan Diana

“Du har en känsla av att ingen av dem var någonsin villiga att helt släppa bort den kärleksaffären. De hade huggit sina namn i en av trädstammarna på familjen gården. Det var en sådan kärleksaffär, det var verkligen, “berättade Nicholl InStyle. “Fram till 2015 försökte de ge det en ny chans. Jag blev ganska slagen av det och jag tror att alla som varit kär, vet du aldrig glömmer din första kärlek, och i det avseendet tror jag att prins Harry inte var annorlunda. “

“Och jag tycker att det är så underbart att han fortfarande lyckas ha en vänskap med Chelsy, och det finns den fantastiska respekten mellan de två. Ingen av dem har talat om deras förhållande och jag tror att du måste respektera och beundra dem för det. “

I slutändan fungerade det inte eftersom Chelsy inte ville ha ett kungligt liv. Ange: Meghan Markle. Harry träffade Meghan sommaren 2016 genom en gemensam vän som senare visade sig vara Violet von Westenholz, en barndomsvän till prins Harry. Violett arbetade i PR för Ralph Lauren, där hon träffade suits stjärnan som senare skulle bli Harrys förlovade.

Meghan Markle Prince Harry
Samir Hussein / Samir Hussein / WireImage

“Enligt en källa, Violet, som vet både Harry och Meghan bra, tyckte att de kunde vara bra matchade och jag fick veta av en källa nära Violet att hon gav Harry Meghan nummer, skriver Nicholl i Harry.

Om du har följt de oändliga nyhetsberättelserna kring Markle kommer inte alltför många detaljer i boken att bli överraskande, även om det fanns några som slog mig. Innan Harry träffade Meghan hade hon nyligen splittrat från en pojkvän, den kanadensiska kocken Cory Vitiello. Hon reser runt i Europa med sina vänner Lindsay Roth och modedesigner Misha Nonoo efter splittringen och introducerades snart till prinsen.

Meghan Markle and Prince Harry
WPA Pool / Getty Images

Medan Meghan var känd för sin roll i suits, hennes första skådespelare var faktiskt i Allmänsjukhus, och hon spelade en jungfru på CSI: NY innan hon landade sin sjuåriga del. Och medan hon sa att hon inte visste mycket om Harry innan han träffade honom, visade en vän till Nicholl att hon var fascinerad av kungligheter som barn och till och med fått en kopia av Diana: Hennes sanna historia på hennes bokhylla växer upp.

RELATERADE: Meghan Markle och Prince Harrys bröllopsinbjudningar Just Tripled

När det gäller hennes förhållande till prins Harry lyckades paret ta flera hemliga resor som inte läcktes ut till pressen förrän de återvände, inklusive ett besök i norge för att se norrskenet i början av 2017. Enligt Nicholl par tillbringade flera nätter som bor i en glas-toppad lyx teepee mitt i vildmarken så de somnade under stjärnorna. 

Det var bara en förekomst av de två som släppte pressen och paparazzi. I biografi beskriver Nicholl de extraordinära längderna som de har gått igenom för att gömma sig från paparazzi, inklusive att gömma sig i vänskapshus och läcka historier om falska flygningar. När nyheterna om deras förhållande först bröt i oktober 2016, hände Harry att besöka Meghan i Toronto. “En berättelse läckte ut att Harry hade avbrutit ett flyg till Toronto för att försöka få det att se ut som om han var i Storbritannien, men fotografer och journalister drog ner på Megans hem oavsett”, skrev Nicholl och tillade att de två gick att gömma sig i henne vän Jessica Mulroney hus istället.

Med tanke på hur bra de är att stanna under radaren finns det inget som talar om hur många fler romantiska resor de har tagit som världen aldrig kommer att veta om. Men mestadels är de verkligen hemma på Nottingham Cottage, lagar mat och tittar på TV. Och ja, de tittar på Kronan.

“En färdig kock, Meghan älskade att göra extravaganta middagar för Harry, och de tyckte om att vistas i och äta hennes läckra hemlagade måltider och titta på filmer och TV-program som Kronan på Netflix, skrev Nicholl. “Hon hade verkligen förvandlat Nottingham Cottage, smakfullt lagt till några feminina detaljer på bachelor-inredningen, bland annat färska blommor, ekologiska kokböcker och hennes favorit Le Labo Santal 26 duftljus.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − = 95

map