De største modetendene til våren 2016

Klargjør skapene: Vår store vårtendens 2016-rapport er her, og mannen er full av personlighet. Vel, seks personligheter, for å være nøyaktig. Etter å ha skuret rullebanene og gransket alle utseende, fant vi at denne sesongen er mindre om de vanlige trenderne (sequins, fargerike fløyel!) Og mer rettet mot selvuttrykk. Designere virkelig omfavnet individualitet, og det betyr alle slags fantastiske klær laget for alle slags fantastiske kvinner – fra moderne boho til elegante urbanite.

Så hvem er våren 2016 fashion doppelganger? Les videre for å møte vårens mest fargerike karakterer, og kjøp deretter stilen deres, stat. Charmed, vi er sikre.

URBAN IDEALIST

klær We Love Embed - 1
Imaxtree; Jason Lyod-Evens; InDigital Bilder; Jason Lyod-Evens (3)

Hvem hun er: Denne kvinnen er oppe på nyheter, over trenderne, og for opptatt påvirker endringen for å svare på eventuelle inane møteforespørsler. Du kan fortelle med den uformelle vrien i stilen hennes (designer sandaler er en død gave) at hun ikke mister kontakten med det som virkelig betyr noe i livet hennes – får opp til helgen for å plante tomater og til slutt takle den Garth Risk Hallberg romanen.

Kjøp Urban Idealistens stil

NY BOHEMIAN

klær We Love Embed - 2
Imaxtree (2); InDigital Bilder; Jason Lyod-Evens; Imaxtree (2)

Hvem hun er: Å være kvinnen som har på seg kompliserte mønstre og maxiskkjoler ser så lett ut. Kanaliserer hennes indre Sienna Miller (eller Mary-Kate Olsen, avhengig av hennes alder og tilhørighet for tallerkenstørrelser), er hun en godt forbundet sofistikert som bor ut av en koffert, alltid jet-setting fra denne musikkfestivalen til den kunstnære biennale . Ikke bry deg om å spørre om adressen hennes. Bare følg henne på Instagram.

Kjøp den nye bøhmiske stilen

ENGLISH ROSE

klær We Love Embed - 3
Imaxtree (4); InDigital Bilder; Imaxtree

Hvem hun er: Romantikk er ikke død for vår heltinne av alt som er lett, for hun vil alltid være der for å låne en hånd og stå opp for det som er riktig – om det organiserer en veldedighetsfordel eller perfeksjonering av découpage. Sosialt tenkende, hun trives både femininitet og feminisme, men hun er ikke redd for å se pen ut for ganske skyld.

Kjøp den engelske rosens stil

ETERNAL OPTIMIST

klær We Love Embed - 4
Catwalking / Getty Images; Imaxtree (4) InDigital Bilder

Hvem hun er: Du vil lure henne, men det kan du ikke. Hun er bare den beste, og så jævla kul i hennes dristig fargede Actif-sportif antrekk, ideell for å slippe barna av i skolen, gjøre yoga og bakte glutenfrie kaker som er skikkelig deilig. Som Karlie Kloss er hun en modell for athleisure-settet, som utstråler positivitet med et blendende smil.

Kjøp den evige optimistens stil

CYBER PUNK

klær We Love Embed - 5
Jason Lyod-Evens; Imaxtree (2); Jason Lyod-Evens; Imaxtree; InDigital Bilder

Hvem hun er: Denne kvinnen elsker den mykere, 2,0-versjonen av slitesterk teknologi som fortsatt leser like luksuriøs. Mindre Lisbeth Salander og mer Ava fra Ex machina, hun trenger aldri en ekstra lader siden det er en innbygget i vesken hennes. Ikke at det betyr noe – hun er plugget i stort sett alt som det er, alltid fascinert, opplyst, engasjert og primet for å sparke litt rumpa.

Kjøp Cyber ​​Punk stilen

KVINNE PÅ TOPPEN

klær We Love Embed - 6
Victor Virgile / Getty Images; Imaxtree (3); Jason Lyod-Evens; Indigital Bilder

Hvem hun er: ahem. Unnskyld meg, folk. Hvorfor er dette ikke gjort? Vi har allerede diskutert det i dybden. Jeg vet hva jeg vil, og du burde også. Var du distrahert av kuttet av Versace? Stopp med å smile. Jeg hadde ikke det for deg, kjære. Nå, vennligst gå til side mens jeg knuser dette glassloftet.

Handle kvinnen på toppen stil

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 − = 74

map