Demi Lovato’s Date to the AMAs er Danica Roem, Virginia’s første transgenderlovgiver

Demi Lovato ankom søndag kveld med American Music Awards rødt teppe med en veldig spesiell gjest: Danica Roem, aka den første åpenbart transseksuelle personen som skal velges og tjene i Virginia State legislature.

Lovato, 25, så mange likheter mellom hennes situasjon og Danica. “Vi koblet sammen fordi jeg hørte historien hennes – og da jeg hørte det, var jeg bare helt inspirert av det,” sa sangeren E! På AMAs røde teppe. “Min historie med” Beklager ikke beklager “handler om mobbing, og Jeg ønsket å ha henne i publikum med meg i kveld fordi jeg føler at vi har vært gjennom noen av de samme tingene, og nå får vi dele denne erfaringen sammen. “

Demi Lovato Danika Roem
Neilson Barnard / Getty

Roem ekko lovato følelse. “Jeg er veldig takknemlig for at Demi har brukt sin karriere for folk som trenger en stemme når de føler seg stemmeløse og at hun virkelig forstår at uansett hva du ser ut, hvem du tilber, eller du elsker, bør du bli ønsket velkommen og feiret på grunn av hvem du er, ikke til tross for det, “delte hun med E!

Demi har, som Danica, inspirert mange med åpenheten rundt sine vanskeligheter.

FOTO: Se alle kjendissykkene fra 2017 AMAs Red Carpet

“Noen fans sier at jeg har inspirert dem til å enten komme over bestemte kamper i deres liv de har gjennomgått – om det er mobbing, en psykisk sykdom … Noen mennesker sier faktisk at jeg har reddet livet, noe som er ufattelig og Jeg kan ikke forstå det fullt ut, men det betyr alt for meg, “forklarer Lovato.

GLAAD President og CEO Sarah Kate Ellis kommenterte også dynamittparingen i en nylig uttalelse: “Demi Lovato og Danica Roem er to sterke og inspirerende kvinner som belyser behovet for at alle amerikanere skal stå sammen forenet og iverksette tiltak i dag mot enhver form for diskriminering og undertrykkelse. “

Hvis dette intervjuet har betydning for tonen i kveldens show, er vi inne for en utrolig seremoni. Fang den i live søndag, fra klokken 8 ET på ABC. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 3

map