Denna modellgrupp gjorde ett stort hårbyte för Fendi Runway

Topmodellerna i ögonblicket blir ofta ombedda att göra stora skönhetsändringar i namnet på mode. Ta Kendall Jenners Pixie Cut på Tom Fords NYFW-show som gjorde att hon såg ut bara som mamma Kris, eller Bella Hadids svartfodral på Marc Jacobs som var så skarp, det kunde ha skurit dig.

På torsdagen i Milano skickade Fendi den coolaste modellgruppen ner på landningsbanan och gav dem möjlighet att leva ut sina ädla tonårsdrömmar, färgade sidoframar och allt. Gigi och Bella Hadid förenades av Jenner och Kaia Gerber på landningsbanan under Milan Fashion Week, men med sina nya blå och gröna strängar kanske du inte känner igen dem.

Gigi Hadid

Gigi var i grunden oigenkännlig med blå hängslen i en ren Fendi-klänning på landningsbanan.

Antonio de Moraes Barros Filho / Getty
Bella Hadid

Bella levde ut sina äldsta tonårsdrömmar med blåa sidopar på Fendi.

Victor Boyko / Getty

Gigi rockade catwalken i en randig ren klänning med axelutskärningar, vilket visar att den nakna axeltrenden inte går någonstans. Bella följde sin syster ner på landningsbanan i en läderklänning med liknande halsning men ett väldigt annat tyg.

Kendall Jenner

Kendall matchade sitt gröna hår till hennes kjol på Fendi.

Venturelli / Getty
Kaia Gerber

Kaia rockade blått hår och en power kjol kostym på Fendi Milan Fashion Week show.

Victor Boyko / Getty

RELATERADE: Alla de stora modellerna från våren 2018 modemånad

Jenner matchade hennes hår till hennes look i en plysch bomullsjacka och grön kjol, medan den 16-årige Kaia såg ultra sofistikerad i en randig, silkeslen power outfit bestående av en midja-definierande jacka med överdimensionerade revers och en matchande kjol.

Blått hår eller inte, den här truppen ser alltid hård ut.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 + = 47

map