Det är här! Köp Britney Spears sexiga underkläder och sovklädselsamling nu

I juli avslöjade Britney Spears att hon designade en samling underkläder och sovkläder, och nu kan du handla kollektionen! Spears presenterade hela sortimentet igår under en sexig möte-söt presentation på New York Fashion Week, och vi kan inte vänta med att ta hand om det.

Den intima Britney Spears-serien innehåller 10 olika historier (dvs. utseende) som varje namnges efter och inspireras av blommor som Amaryllis, Buttercup, Ambrosia och Jasmine. Från bustiers, kimonos och underkläder till nattklänningar tillsammans med basics, sweats och jersey sovkläder – popstjärnans mål var att skapa bitar för varje typ av kvinna. Samlingen innehåller designdetaljer som invecklade axelband och mousserande utsmyckningar samt virkade kanter, satinband och spetsar.

“Varje kvinna borde känna sig trygg och vacker i allt hon lägger på. Min vision för The Intimate Britney Spears är att skapa sexiga, lyxiga och bekväma bitar samtidigt. Jag är glad att presentera den här samlingen eftersom jag tycker att vi uppnått exakt det, säger Spears i ett uttalande på hennes officiella hemsida.

Britney Spears Intimate Collection
Jamie McCarthy / Getty Images för Intimate Britney Spears

Delar från den nya underkläderlinjen sträcker sig från $ 17 till $ 79 och är tillgängliga nu på intimatebritneyspears.com och barenecessities.com.

Vill ha mer? Se Britney Spears utvecklas genom åren i vårt galleri!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 56 = 58

map