Det er Malia Obamas 19-årsdag! Se hennes stiltransformasjon gjennom årene

Den tidligere første familien har mye å feire denne helgen. Ikke bare er det den fjerde juli, men det er også Malia Obamas 19 årsdag! Denne unge kvinnen har bokstavelig talt vokst opp foran våre øyne siden hun kom inn i offentligheten i 2008 da hennes far, Barack Obama, først løp for president.

College er rett rundt hjørnet for denne tenåringen, som skal ledes til Harvard (hvor hennes far gikk til lovskolen) i høst. I løpet av hennes gap år, internerte Malia for Hollywood-produsenten Harvey Weinstein i sitt New York-kontor, og kom også sammen med foreldrene sine på noen fantastiske post-hvite husferier. Og mens den tidligere første datteren kan være klar til å gå i skole, er pappa ikke så forberedt på å se henne gå.

“Da jeg først valgte dette kontoret, var Malia bare 10 og Sasha var 7. Og de vokser opp for fort,” sa presidenten Ellen DeGeneres. “Malia er mer enn klar til å forlate. Men Jeg er Ikke klar for henne å gå, “sa POTUS.” Hun er en av mine beste venner. Og det kommer til å være vanskelig for meg å ikke ha henne hele tiden. Men hun er klar til å gå. Du kan fortelle. Hun er bare en veldig smart, dyktig person, og hun er klar til å gjøre sin egen vei. “

tk
BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Getty; Chuck Kennedy / MCT via Getty; JEWEL SAMAD / AFP / Getty

I tillegg til å være en sterk student, har Obama arvet hennes mor Michelle Obamas store følelsesstil. Ta en titt på hvordan hennes stil har forvandlet seg gjennom årene fra søt liten dame til sofistikert ung kvinne.

FOTO: Se Malia Obamas stilevolution

Gratulerer med dagen, Malia!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 5 = 7

map