Det här kan vara Emma Stones mest sexiga utseende än

Det är ingen hemlighet att Emma Stone har värmer upp den röda mattan samtidigt som hon marknadsför sin prisbelönta film La La Land under de senaste veckorna. Från den drömfulla stjärntäckta Valentino-kappan dunnade hon på Golden Globe Awards på söndagen till den artfully broderade Chanel-klänningen som hon bar på filmens premiär i Paris på tisdag, vi har varit mer än imponerade.

Men hennes senaste frock, som hon donned vid en screening av flickan i London idag, kan vara hennes mest sexiga hittills. Skådespelerskan slog huvudet vid evenemanget i en sultrig rubinröd glidsklänning från The Row, och vi var besatta av allting – från den djupa granatfärgen till dess perfekt dunkande halsringning. Men vad gjorde ensemblet ännu bättre? Hennes exakta matchande läppfärg, retrovågor, stilfullt enkla svarta sandaler och ett sortiment av känsliga smycken. Prata om ett huvudsvängande utseende.

Ryan Gosling and Emma Stone - January 12, 2017 - EMBED
Dave J Hogan / Getty

VIDEO: Varför Emma Stone och Ryan Gosling var oroliga La La Land i början

 

Det är säkert att säga att Stone dödar mode spelet just nu, och vi förväntar oss att se mycket mer vinnande outfits från stjärnan som priset säsongen fortsätter.

RELATERAT: Emma Stone vinner Paris i Chanel

Se mer av hennes bästa röda mattan ser ut i vårt galleri.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 3 =

map