Detta är vad Mel Bs döttrar verkligen tänker på Spice Girls

Melanie “Mel B” Brown är kanske mest känd för sin del som Scary Spice i 90-talets musikupplevelse Spice Girls, men dessa dagar har hon en annan flickegrupp.

I en intervju med människor, sångaren öppnade sig om livet som en arbetande mamma och vad hennes tre döttrar, Madison, 5, Angel, 10 och Phoenix, 18, tänker på hennes Spice Girl dagar.

Medan en ovannämnd familjemedlem inte är alltför uppskattande av 90-talets soundtrackslinga, tog popstjärnan med sig att börja tjejerna unga på ett urval av spår från tiden. “Jag spelar ständigt musik runt dem och Phoenix var på turné med mig,” sa hon. “En av dem kallar det” gammal folkmusik. ” [Jag är], “Vad pratar du om? Det är” 90-talet pop. Det är den bästa genren av musik någonsin. ” “

VIDEO: Liksom oss, Ariana Grande bälter också Spice Girls-låtar i badrummet

Hennes picks innehåller några av de största hitsna från den tiden. “Den känslan är lysande,” sprang hon. “Jag lyssnar på min egen musik hela tiden och inte bara mina egna solos, men Spice Girls och Backstreet Boys-jag är en 90-tal R & B poppike. Jag kommer alltid att bli så.”

RELATERAT: Mel B Bjuder upp Tantalizing Nya detaljer om Spice Girls Reunion

När det gäller reunion tour rykten var Brown snabb att skjuta ner dem och sade: “Alla är upptagna och alla har familjer.”

Men om saker förändras, insisterar stjärnan, “Jag skulle vara den första som är där uppe!”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 − = 16

map