Doting Hus Channing Tatum Inlägg en serie av fantastiska bilder av Jenna Dewan Tatum

Kan vi ta en stund att uppskatta Jenna Dewan Tatums skönhet? Skådespelerskan är otvetydigt hisnande, ett faktum som inte har rymt sin man i sju år, Channing Tatum. Faktum är att hennes doting beau är så fascinerad av sin fru att han tog med Instagram för att dela en serie bilder av henne, och de är helt fantastiska. 

I bilderna ligger Dewan Tatum i en golvlängd mönstrad klänning med ett sjal över det, hennes hår drog sig elegant tillbaka till en låg updo. Och om du inte redan var övertygad om att magiska Mike stjärnan är helt enamored av sin fru och hennes drop-dead vackra utseende, hans bildtexter kommer att göra tricket. “Jag menar drottning som”, skrev han först, medan han helt enkelt skrev “Yup” tillsammans med den andra. Ibland är mindre mer, rätt, Channing?

Jag menar drottning som.

Ett foto publicerat av Channing Tatum (@channingtatum) på

Japp

Ett foto publicerat av Channing Tatum (@channingtatum) på

Dansar i skogen

Ett foto publicerat av Channing Tatum (@channingtatum) på

RELATERADE: 16 gånger Jenna Dewan och Channing Tatum Definierade parmål

Det här är långt från den första tiden som Tatum har tagit till Instagram för att fotografiskt förklara sin kärlek till sin fru. I januari tog skådespelaren till bilddelningsplattformen för att skicka två underbara bilder av Dewan Tatum tillsammans med de sötaste bildtexterna. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 + = 48

map