Du må se Bella Thornes misunnelsesverdige Abs i dette nye treningsfotoet

Bella Thorne har alltid hatt en fantastisk kropp, men siden hun er gått tilbake til å trene, har hennes figur aldri sett seg bedre ut. Skuespilleren delte en sexy snap til Instagram etter å ha fullført en klasse på Flywheel.

“Jeg er ganske sikker på at jeg vredet ut håret mitt … fordi jeg var det,” skrev hun. Stjernen så varm (bokstavelig talt) i en Aerie grå sportsbh og beskikket leggings med hvite snø.

Jeg er ganske sikker på at jeg var vriket ut håret mitt … fordi jeg var sånn

Et bilde lagt ut av BELLA (@bellathorne) på

Thorne har nylig kommet tilbake til treningssporet sin, delte speilet selvhjelp, treningsrutiner og etter-trenings-snacks til sine følgere.

I dag var dagen jeg endelig la merke til resultatene !!! Og hva er enda bedre er: Jeg føler meg bra og sunn. Nå føler jeg at jeg kan gjøre mer i dag og hjelper meg sovne lettere om natten! #yoga #yes #workouts #sweaty

Et bilde lagt ut av BELLA (@bellathorne) på

Jeg har ikke trent i så lang tid at nå må jeg få igjen kjernestyrken min! Dette gjør kjerne og abs .. mest obliques .. Til frokost skal jeg spise ren gresk yoghurt og to hardkokte egg!

En video lagt ut av BELLA (@bellathorne) på

Jeg er ganske sikker på at vi døde…

Et bilde lagt ut av BELLA (@bellathorne) på

Hold opp det harde arbeidet, Bella! Det er definitivt lønner seg.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 + = 52

map