Elsa Hosk Slog Victoria’s Secret Fashion Show Runway med 275.000 Swarovski kristaller

Om du undrade vad som är den sparkliest outfit på 2017 Victoria’s Secret Fashion Show landningsbanan, leta inte längre än Elsa Hosk s.

Ja, du märkte förmodligen att banan själv var super bedazzled med över en miljon Swarovski kristaller, den mest gnistan på en show i historien, perioden. Men för att fira 15-årsjubileet för Swarovski och Victoria’s Secret-partnerskap, slog Hosk också landningsbanan i super-sexiga speciella 2017 Swarovski Look.

TK
Frazer Harrison / Getty

Så vad är så speciellt med denna baby?

Inte bara är den röda, gula, guld- och apelsinformade tvåstans vackra, men den designades av Paris-baserade Couturier Serkan Cura och innehåller en otrolig 275 000 Swarovski-kristaller. Det är nog för att permanent spränga din KiraKira-app.

Dessutom flyttade de vingar som hon försiktigt bar banan vägen 14 pund och gjordes av 200 meter pavé kristaller, vävt band och handpärlade smycken. Om det inte är imponerande är vi inte säkra på vad som är.

“I själva verket är Swarovski outfit en av de tyngsta i showen … det är så vackert,” berättade Hosk oss bakom scenen på showen. “Jag ville alltid ha på sig Swarovski-outfiten. Varje år tycker jag om” OMG, Det är fantastiskt! Och varje gång det går ner på landningsbanan sätter det bara banan i brand och det är vackert och det är så färgstarkt och så sparkigt. Du ser det som 50 miles bort och jag är så hedrad att ha på sig. “

-Med rapportering av Kim Peiffer

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 2

map