En av disse ansiktsmasker selger hvert 8. sekund i Korea

En engel kan ikke få sine vinger hvert 8. sekund, men du kan være trygg på at i den tidsrammen har noen i Sør-Korea trolig plukket opp en av Ariuls 7-dagers masker. I de senere år har den koreanske hudpleiekategorien fått noe av en kultfølelse for generelt å skape produkter som er like deler effektive og brukervennlige. Ved siden av BB- og CC-kremer var arkmaskene et go-to alternativ for raskt å fikse omtrent alle hudproblemer der ute, og nå har Ariul’s vilt populære sachets nettopp kommet til landsstaten. “De er så populære fordi de er forsiktig formulert og rimelig, med mange forskjellige typer for hver hudtype og bekymring,” sier Alicia Yoon, grunnlegger av den koreanske skjønnhetsforhandleren Peach & Lily.

RELATED: Benefit’s New Pore-Tightening Masks vil forvandle livet ditt (eller minst din hud!)

Likeledes som monikeren antyder, inneholder linjen 7 forskjellige arkmasker, hver gjennomsyret i en kraftig formel for å målrette omtrent alle hudfargeproblemer der ute. Vi er spesielt store fans av bambus vann-infused versjon, som fungerer som en høy drink av vann midt i det tørrende vinterværet. “Jeg tror i Korea å virkelig gjøre det til toppen når det gjelder hudpleie-som disse konsekvent har som en av de bestselgende arkmaskene. De trenger bare å jobbe veldig bra, og Ariuls masker gir resultater i spader, sier Yoon. “De irriterer ikke, de er morsomme, fordelene er klare, og du kan legge opp på dem uten å bryte banken.” Enda bedre, de tar bare 20 minutter ut av dagen, så avhengig av hvilken HBO Go-konto du bruker, vil din hudpleie være i sjakk ved slutten av det Sex og byen reprise. Handle maskerne individuelt for $ 3 hver, eller hente hele settet på 7 for $ 20 akkurat nå på peachandlily.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 3

map