En teori om Melania Trumps nøye beregnede motejakker

La oss bare få dette ut av veien: Ja, vi får lov til å snakke om First Lady’s mote.

Før Melania Trump gjorde bølger for sine sartorialvalg, var First Ladies før henne – fra liberale fyrtårn som Jacqueline Kennedy til konservative ikoner som Nancy Reagan – stått som kulturmoteemblemmer av sin tid. De ga oss smakfulle bukser og oversize solbriller; ermeløs topper og pillbox hatter. Deres stil, enten de likte det eller ikke, ble ansett som en utførelsesform av administrasjonens verdier, og en ambisjon for mange amerikanske kvinner. Og mange arbeidet den innflytelsen til deres fordel.

Som moderne First Ladies sikkert vet, betyr prominensen av denne stillingen at klær de har på seg, blir skrevet av pressen. Michelle Obama brukte denne makt til å mestere fremtidsrettede designere og presentere høyt lav dressing; J.Crew var en favoritt.

RELATERT: Melania Trumps mest talte om utseende 

Phew-nå som vi har dekket at, Vi kan gå videre til vår nåværende First Lady, Melania Trump. I motsetning til de første damene før henne kom Melania fullt utstyrt for å takle sin nye, meget offentlige rolle – i det minste på motefronten. Som en tidligere modell, for ikke å nevne et familiemedlem som stoler seg på bildet, er Melania vant til å bruke klærne til å gjøre en uttalelse. Som en person som en gang legger på antrekk for å leve, bør hun vite bedre enn noen hvordan kraftige klær kan være.

Som bringer meg til min teori: Melania Trump forsiktig bærer opprørende eller provoserende moter for å distrahere publikum fra problemene ved hånden. Hun avviker oppmerksomheten fra, for eksempel, ektemannens innvandringspolitikk – som oppnådde bipartisisk fordømmelse – med en uttalelse parka, og deretter spiller offeret når media (eller noen med øyeboller, for den saks skyld) spekulerer om hva det kan bety alt. «Det er bare en jakke», sier kommunikasjonsdirektøren, og foster argumentet for konservative pundits, hvem vil da vende seg og beklage media som snakker om noe som triviell som klær når det er så mye annet som skjer.

Jeg vet, dette argumentet høres litt konspiratorisk ut. Men frøet for denne teorien ble plantet tilbake i september 2017, da Melania trakk seg ut i en større enn livet neonrosa Delpozo-kappekjole. Utseendet var omtrent så subtile som et Lisa Frank museum. Jeg ble umiddelbart påminnet en episode av Fet type, når jane, en ung reporter ved a Cosmo-esque kvinners publikasjon, la merke til at en kvinnelig politiker ville ha uhyrlige, grimme antrekk når hun gjorde et trekk hun visste ville være kontroversielt. Tabloidmediene, som er tabloidmediene, ville låses på de “heslige” aspektene av utseendet, og hun ville komme over som helten da hun kalte dem ut for “sexistisk” rapportering. I mellomtiden kunne ingen huske hva, akkurat, hun gjorde når man hadde på seg det stygge antrekket. 

Argumentet kan høres ut som den typen som kan eksistere på en Freeform-drama, men høre meg ut når jeg presenterer følgende eksempler for vurdering.

Stillebenhendelsen: august 2017

President Trump Departs White House En Route To Texas
Alex Wong / Getty Images

Antrekket: En olivengrønn bomberjakke, svarte bukser og Manolo Blahnik stilettos.

Hendelsen: Trumps ble fotografert ombord på et fly fra Washington D.C. underveis til Houston, hvor de skulle undersøke skaden forårsaket av orkanen Harvey.

Den kritiske reaksjonen: Selv om hun endret seg til joggesko på det tidspunktet hennes fly rørte ned i Texas, ble First Lady blitt latterliggjort på Twitter for hennes “tone døv” -avgjørelse om å ha stilettos mens de aller menneskene hun skulle besøke hadde mistet alle sine verdslige eiendeler i en av de verste naturkatastrofer i året. 

Det hvite hus Melding: FLOTUS kommunikasjonsdirektør Stephanie Grisham utstedte følgende uttalelse: “Det er trist at vi har en aktiv og pågående naturkatastrofe i Texas, og folk er bekymret for skoene sine.”

Hva hennes antrekk distrahert fra: Den Trump ble allment kritisert for sitt svar på orkanene i 2017-sesongen, spesielt hans svar på ødeleggelsen forårsaket av orkanen Maria i Puerto Rico.

Så fungerte det? Melania gikk bort fra stilett kontroversen i det siste ligner offeret for et overblått cyberbully angrep, spesielt vurderer hun endret seg i joggesko og en baseball cap da flyet landet i Texas. Mange kom til sitt forsvar, inkludert den liberale lutende verten av The Daily Show, Trevor Noah.

Av de fire hendelsene synes dette å være den eneste utilsiktede “stunt”. Selv om det viste sitt lag, hvor effektivt hennes ensembler kunne være på å svinge den offentlige samtalen.

Den rosa Delpozojakken: september 2017

FN-montasje-diplomati
DON EMMERT / Getty Images

Antrekket: Et varmt rosa couture Delpozojakke med voluminøse ermer, parret med matchende hetrosa stilettos.

Hendelsen: Melania deltok på generalforsamlingen i New York, hvor hun adresserte et publikum bestående av ektefeller til andre verdensledere på farene ved nettbølger, en av årsakene til at hun ble tatt opp som første dame. 

Den kritiske reaksjonen: På Twitter hadde alle en mening om hennes vanskelig-å-gå-antrekk, som var så lyst som det var ukonvensjonelt (og herlig høymote, til oss Delpozo-fans). Bare en håndfull medvennlige Twitter-brukere var uhøflig om hennes antrekk, med noen å sammenligne hennes utseende til Violet fra Willy Wonka. 

Fox News-meldingen: Melania Trump ble mobbet på nettet av amatørmote kritikere mens hun prøvde å avskrekke cyberbullying!

Hva hennes antrekk distrahert fra: Det er vanskelig å forestille seg at Melania og hennes team ikke ville være oppmerksomme på optikken av hennes anti-cyberbullying tale gitt Twitter vaner av mannen hennes.  

Så fungerte det?: Det er ikke mange ting som høyre og venstre er enige om, men du vil bli presset hardt for å finne en konservativ (eller noe menneske virkelig) villig til å si at presidenten har en sivil sosial media disposisjon. Gitt Fox News-overskriften, “Melania Trump Bullied Over Pink Dress”, så vel som deres utelatelse av noe om ironi av hennes melding fra deres historie, ville vi si det fungerte.

Den hvite lue: april 2017

april 2018

i en $ 2,195 Michael Kors blazer med et belte og matchende blyantskjørt pluss en massiv tilpasset Hervé Pierre hatt til fransk president Emmanuel Macron og First Lady Brigitte Macron’s White House ankomst. Ikke vanskelig å legge merke til, hatten ble sammenlignet med noe SkandaleOlivia Pope ville ha på seg mange på sosiale medier.

Mark Wilson / Getty Images

Antrekket: En Michael Kors belted kjørtdrakt med en matchende, bredbrede lue spesialtilpasset av hennes stylist, Herve Pierre.

Hendelsen: Trumps ønsket velkommen den franske statsministeren, Emmanuel Macron, og hans kone, Brigitte Macron, til Det hvite hus foran statens middag. 

Den kritiske reaksjonen: Det var ikke en definitiv positiv eller negativ respons på First Lady’s over-the-hat, men en ting er sikkert – alle snakket om det. Fan spekulasjon sprang gamut: Hun betaler hyllest til Olivia Pope! Nei, hun kanaliserer Beyoncé! Blant motevifter ble utseendet (stille) applaudert.

Det hvite husets melding: Ikke mye.

Hva hennes antrekk distrahert fra: Møtet kom på høyden av Stormy Daniels-skandalen, bare dager før Rudy Giuliani, som sluttet seg til presidentens advokat tidligere i år, viste til Sean Hannity at Trump tilbakebetalt sin advokat, Michael Cohen, for hushpengene han betalte til voksen filmen skuespiller Stormy Daniels-mening, presidenten må ha vært klar over betalingen.

Så fungerte det?: Ifølge en kroppsspråkekspert var Melania Trump ikke en lykkelig camper på dette tidspunktet (vi klandrer ikke henne). En gigantisk lue kan ha distrahert seg fra hennes sure ansiktsuttrykk og åpenbare kaldhet til mannen sin. Dessverre for henne ikke dekkbrede topper dekket opp den opplagte snuben til presidenten da hun pusset hånden bort da han prøvde å holde den på kameraene.

“Jeg bryr meg ikke, gjør du?” Frakk: juni 2018

Først Lady Melania Trump Visits Immigrant Detention Center On U.S. Border
Chip Somodevilla / Getty Images

Antrekket: En $ 39 olivgrønn Zara parka med ordene, “Jeg bryr meg ikke, gjør du?” Skravert over ryggen i hvitt.

Hendelsen: Melania ble fotografert ombord på et fly på Andrews Air Force Base i Maryland på vei til et innvandrerbarns interneringssenter i McAllen, Texas.

Den kritiske reaksjonen: Twitter brøt ut i et kor av “Oh nei, det gjorde hun ikke!” ‘S på få minutter. På grunn av sin destinasjon trodde mange at den første damens jakke var i referanse til barna som hadde blitt separert som følge av hennes manns toleranseinnvandringspolitikk – særlig fordi en av de største kritikkene mot presidenten og hans kamerater var at de ikke bryr seg om barna.

En liten minoritet av diskantene kom til hennes forsvar, forutsatt at “jeg bryr meg ikke, gjør du?” var i referanse til de som angrep henne for en tweet om å hjelpe “barna” mens tusenvis av barn ble skilt fra foreldrene sine.

Det hvite husets melding: “Det er bare en jakke,” sier Melanias kommunikasjonsdirektør i en tweet. Trump ekko følelsen, og merket at meldingen “Jeg bryr meg ikke virkelig” var rettet mot “Fake News Media.” 

Hva hennes antrekk distrahert fra: Det faktum at det var hennes manns nulltoleransepolitikk som landet dem i situasjonen der Melania måtte gå på en PR-tur til grensen i utgangspunktet.

Så, fungerte det ?: Denne gangen, egentlig ikke. Selv om Melanias godkjenningsvurdering hadde en kort økning (ifølge en CNN-meningsmåling) tidligere i vår, toppet med 57%, har den gått ned siden, sist klokka 51% i henhold til tall fra midten av juni. Den “dårlige melania” mentaliteten ser ut til å falme inn i bakgrunnen. Den meget iscenesatte handlingen med å besøke innvandrerbarnets interneringssenter i Texas til å begynne med, ble sett av noen som en uopprettelig, ansiktsbesparende bevegelse på vegne av administrasjonen, og Melania ser med seg.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − = 37

map