Er Jay-Z og Beyoncé virkelig forelsket? Deres mest populære duetter på Apple Music sier alt

Er Jay-Z og Beyoncé egentlig full av kjærlighet?

Det har offisielt vært 10 år siden paret byttet løfter i 2008, og siden da har deres verdener blitt vendt opp ned. Nemlig har de tatt imot tre fantastiske barn-Blue Ivy, 6, og tvillinger Rumi og Sir, 9 måneder. For ikke å nevne at de har vokst så vellykket, dråper alle hva de gjør når de slipper album som Limonade og 04:44.

Beyonce and Jay Z Tour
Myrna Suarez / WireImage for Parkwood Entertainment

Men har det vært et eventyr? Som enhver romantikk har de hatt oppgang og nedturer, ofte i det offentlige øye. Mest kjente: Beyoncés søster Solange tok seg inn i en kamp med Jay-Z etter 2014 Met Gala, en begivenhet som utviste rykter om Jays utroskap som Beyoncé selv har adressert i hennes musikk.

Viktigst, selv om forbindelsen deres har gitt oss over et tiår med toppmusikk vi aldri vil slutte å lytte til. Deres første faglige samarbeid? Beyoncé’s 2003 “Crazy in Love”, som senere førte til hits som “Drunk in Love,” “Family Feud” og “Upgrade U.”

RELATERT: Se Beyoncé og Jay-Zs søteste Par Moments på deres 10-årsjubileum

Til ære for deres 10 års jubileum har Apple Music kurert en badass liste over 13 sanger som sier alt om ikke bare deres samarbeid, men deres kjærlighet. Lytt til dem her:

I tillegg teller Apple Musics Beats 1 Radio ned de 15 mest populære duettene på streamingtjenesten. Lytt til dem nedenfor:

15. “’03 Bonnie & Clyde”

14. “Hollywood”

13. “Strand er bedre”

12. “Déjà Vu”

11. “Tom Ford”

10. “Del II på kjøre”

9. “Hip Hop Star”

8. “Family Feud”

7. “Løft av”

6. “Det er hvordan du liker det”

5. “Top Off”

4. “Oppgrader deg”

3. “skinner”

2. “Drunk in Love”

1. “Crazy in Love”

Og hvis du ikke allerede har det, sørg for å kjøpe billetter til deres felles På Run II Tour, så fort som mulig.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 24 = 29

map