Fidget Spinners spruter inn i flammer

Hvis du er en fan av fidget spinner, har vi noen uheldig nyheter for deg. Det populære leketøyet kan være en brannfare.

Familier fra Michigan og Alabama klager over at Bluetooth-aktiverte fidget spinnere brister i flammer, noe som utgjør en alvorlig risiko for noen i nærheten. I de to rapporterte tilfellene ble fidget spinnere lading når de ble brann.

En mor fra en familie, Kimberly Allums, fortalte WRBC at sønnen hennes ladde sin fidget spinner i bare 45 minutter da det begynte å flamme.

VIDEO: Fidget Spinners: En titt på Fad Sweeping the Nation

“Vi var omtrent fem eller ti minutter fra å forlate huset for dagen før dette skjedde,” sa Allums. “[Min sønn] la merke til at den briste i flammer og han begynte nettopp å skrike. Jeg var nede, og alt jeg hørte var “ild, brann” og fidget spinner hadde bokstavelig talt – det var ikke røyking, det var i flammer. “

Dessverre er dette ikke det eneste rapporterte tilfellet av dette tilfellet. Carr-familien fra Michigan opplevde et lignende problem da de prøvde å lade sin Bluetooth-aktiverte fidget-spinner. Det ble brann etter 30 minutter med lading.

“De er bare enkle, små ting du snurrer og jeg elsker å leke med dem,” sa Carr WEYI. “Jeg vet at det er tonnevis med barn som ønsker å få dem, men hvis du kobler dem inn, bare hold deg og sørg for at det er belastet og det tar ikke av.”

RELATERT: En Fidget Spinner Lip Gloss eksisterer nå

Penger rapporterer at Consumer Product Safety Commission undersøker disse hendelsene.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 − 83 =

map