Gigi Hadid og Zayn Malik gjorde nettopp deres Reunion Instagram Official

Gigi Hadid og Zayn Malik (aka Zigi) splittet i mars etter to år sammen og det brøt oss bare.

Begge partene utgav personlige uttalelser om sosiale medier, understreker kjærligheten og respekten de fortsetter å dele. Hadids budskap, spesielt, forlot ting ganske åpenbart, og avslutte med en blikk mot fremtiden: “hva som menes å være, vil alltid være.”

Vel … Nesten tre måneder har gått, og det virker som om Zigi kan være ment å være. I slutten av april sendte TMZ et bilde av paret låsende lepper, så du visste at vi hadde våre mistanke – men hei, et kyss mellom exes betyr ikke nødvendigvis forsoning. Det kan være et farvel kyss!

'Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology' Costume Institute Gala
Mike Coppola / Getty Images

På tirsdag kveld, Hadid alle bekreftet at Zigi fortsetter da hun sendte et bilde av seg selv i armene til en tungt tattooed gentleman, og spilte Pokémon (?).

Mens Zayns ansikt er skjult for visning, er blekhårets blonde hår og flere av hans skulder- og armtatoveringer synlige, inkludert det gjenkjennelige racingflagget tat på hans høyre arm.

Zigi Embed
instagram / gigihadid

Så … Med mindre Gigi daterer en Zayn impersonator-crazier ting ha skjedde – paret kunne være tilbake på, eller i det minste kult med å vise PDA til et publikum på over 40 millioner.

RELATERT: Gigi Hadid og Zayn Malik Spotted Gjøre Post-Breakup

Senere på kvelden satte Zayn også til sin Instagram-historie, som tilsynelatende bekrefter Gigis innlegg med et enkelt bilde av en Yu-Gi-Oh! kort (men ikke en nøyaktig kamp, ​​det er sikkert i samme familie som Pokémon).

Zayn Embed
instagram / Zayn

I forrige uke sendte Zayn også en fortellende skjorteløs selfie, hans brysttatovering av Gigis øyne på full skjerm.

Et innlegg delt av Zayn Malik (@zayn) på

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 + = 32

map