Gjord i nyanser: Drew Barrymore har precis lanserat sin egen glasögon

Det verkar Drew Barrymore tar en sida från James Francos bok och blir en jack-of-all-trades-och vi klagar inte. Efter att ha lanserat sitt eget kosmetikmärke, har Barrymore utvecklat sig till en annan skönhet: en rad solglasögon och optiska linser. Med samma löfte som hennes skönhetslinje, samlingen (lämpligt namngiven Flower Eyewear) säljer till en överkomlig prispunkt ($ 39 till $ 88) och källor samma material som lyxmärken. 

RELATERADE: Drew Barrymore to Pen en serie självbiografiska essays

Ritade Barrymore embed
Artighet

Handla samlingen (överst): Charlie, $ 39, Casey, $ 39, Lily, $ 39, Olive, $ 88; flowereyewear.com.

Den färgstarka, funky och quintessentially Drew-sortimentet (bild ovan) innehåller 36 profiler och solglasögon, i uppdaterad kattögd, aviator och retro rektangulära former, med detaljer som ögonbryn-accentuerade sluttningar på överkanten för att betona vissa sminkelement läs: hennes överflöd av ögonskuggor). “Glasögon till mig liknar skönhet eftersom det är en del av kvinnans uttryck för vem hon är”, berättar Barrymore InStyle. “Det är en förtroendebyggare och borde få dem att känna sig vackra.” Här är de av oss som alltid kommer att känna sig mer självsäker under solglasögon.

Handla hela samlingen nu på flowereyewear.com. 

RELATERADE: Drew Barrymore på varför hon har gått i pension med sina varmrosa höga toppar

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map