Hailey Baldwin plukket allerede hennes brudepiker for hennes bryllup til Justin Bieber

Det har vært en wild tur ombord på Justin Bieber-Hailey Baldwin romance tog, men til tross for parets lynrask engasjement, ser det ut til at de fortsatt stikker med tradisjon når det gjelder deres kommende bryllup.

kjendis Sightings in New York City - July 12, 2018
Gotham / Getty Images

I et nylig intervju med Baldwins tante, avslørte Kim Basinger, den 64 år gamle skuespillerinnen, at hennes og tidligere ektemann Alec Baldwins datter Irland (Hailey’s fetter) og Alai Baldwin (Hailey’s søster) er “i bryllupet”.

“Åh, det blir morsomt,” sa Basinger om Bieber-Baldwin-brorene. “Alaia og Irland, de er i bryllupet, jeg synes det er søtt. Det er en veldig søt ting. Lykke … Vi lever i noen virkelig dystre tider akkurat nå.”

Alaia, 25, brorforfatter / produsent ektemann Andrew Aronow i september i september-Hailey tjente som hushjelp, mens Irland, 22, var en pligtfylt brudepike på hennes fetters upstate New York bash.

Snakk om en nydelig brudefest �� | Foto: @christianoth ✨ #almostaronow #wearonofficial

Et innlegg delt av Christian Oth Studio (@christianothstudio) på

Både Alaia og Irland gratulerte bruden til å være med søte tilbakebetalinger etter at nyheten om henne og Biebers engasjement ble brutt:

Fra en brud til den neste ….. gratulerer til søsteren min på dette spennende neste kapittel! Jeg elsker deg og ønsker deg begge de beste. Kan ikke vente med å feire med deg! @haileybaldwin @justinbieber ��������

Et innlegg delt av Alaia Baldwin Aronow (@alaiabaldwin) på

Det er gunna være en mindre ensom jente … og bare en ensom jente forlot �� min andre kylling er snart å være en vakker brud ♥ ️. gratulerer med dere to @haileybaldwin @justinbieber

Et innlegg delt av Irland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) på

Ingen ord på hvem som helst vil fylle Baldwins bryllupsfeste, eller noen av medlemmene av Bieber, men uansett: VI. KAN IKKE. VENTE.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 4 =

map