Handla för en orsak: Kate Spades nya samling skapar jobb för kvinnor i Rwanda

Om Kate Spades cheery-utskrifter, feminina mönster och ljusa färger inte räcker för att omedelbart sätta dig i gott humör, så är det några nyheter som kommer: Märket har gått ihop med lokala hantverkare i Rwanda för en ny samling med begränsad utgåva med en ändamål. Kallas för syftet är samlingen handgjord av 150 kvinnor i Masoro, en stad i centrala Rwanda.

Målet bakom syftet är att ge dessa kvinnor ekonomisk stabilitet, vilket Kate Spade & Company tror att omvandlar deras samhälle på 20 000 personer. Enligt deras hemsida är det här inte ett välgörenhetsprojekt, utan syftet är att lära dessa hantverkare hur man blir värderade leverantörer på den globala marknaden. Efter Masoro kommer Kate Spade flytta vidare till ett annat samhälle, och en annan efter det.

Samlingen är tillgänglig genom Kate Spade, Kate Spade Saturday och Jack Spade. Varje märke har egna stycken som är i linje med sitt DNA, som en ginghamficka för Jack Spade och ett metalliskt vänskapshandband till Kate Spade. On Purpose är tillgänglig från och med idag och varierar i pris från $ 12 till $ 198.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 + = 37

map