Här är ett exklusivt utseende på Kelly Osbournes nya klädsel

Det är säkert att säga det som co-värd av E! S Mode polis och röda mattan korrespondent för ganska mycket alla stora utmärkelser visas där ute, vet Kelly Osbourne en sak eller två om mode. Faktum är att den eleganta Brit har blivit något av en auktoritet i frågan. Så det är vettigt att hon trampade sin talang för att kritisera mode till en färdig att ha på sig kollektion. Berättelser av Kelly Osbourne, en linje som stod i två år efter 12 år av tanke.

“Mode är en av de saker jag lärde mig vara alla former och storlekar”, berättar Osbourne InStyle vid förhandsgranskningen. “Jag har lärt mig hur man kan förbättra områdena och fördröja uppmärksamhet från andra, och jag ville tillämpa det på mina klädstreck.”

Den verkliga stjärnanvändaren har gjort det möjligt att få hennes kläder tillgodose alla kroppstyper med storlekar som sträcker sig från 0 till 24. När hon noggrant gick oss igenom varje bit i hennes linje, blev det så smärtsamt klart att detta inte något projekt som hon slumpvis slängde ihop. Osbourne säger att hon måste utbilda sig på tyger, passform och efterbehandling, med noggrann tanke och hänsyn till varje detalj: “Jag ville inte ha någon dum rhinestone eller någon dum utsmyckning”, säger hon helt och hållet. “Jag gick för struktur, elegant efterbehandling och stöd.” Det gjorde inte heller ont att hon hade en uppsättning etablerade designervänner, som Kim Jones, Jeremy Scott och Zac Posen, i vänteläge.

Diskret paneling erbjuder stöd längs midjan på kjolar och byxor, snäpplåsningar placeras mellan knapparna på knapparna (“för att jag var så sjuk att sitta ner i möten och att ha alla dessa män titta på mina bröst”, säger hon) och genialpluggar och ventiler möjliggör extra utrymme utan överflödigt tyg. Sammanfattningen fungerar som ett svar på varje enskilt sartorialproblem som plågar kvinnodomen. Polka prickar är också avsiktligt ofullkomliga (“för att jag inte tror någonting är perfekt”) och bälten är avsiktligt avstängd från jumpsuits “för att jag vill att mina kunder ska stile det som de vill-jag vill att de ska berätta sin egen historia. “

Historiemotivet spelar en viktig roll i samlingen eftersom Osbourne tror att det finns en berättelse bakom varje enskild klädesplagg. Och med varje unik historia kommer individuell stil. Hers är särskilt unik, ofta brazenly så, tack vare hennes signatur lila mohawk och out-there mode risker (som creepers, för en). Men hon märker snabbt att hennes estetik inte är för alla. “Lita på mig, jag ville gå väldigt snett,” säger hon. “Men jag insåg att jag var tvungen att lämna mitt ego vid dörren, för det handlar inte om mig, det handlar om min dröm om att göra modeshow.”

Historierna från Kelly Osbourne-samlingen, i storlekarna 0 till 24, finns på hsn.com.

Berättelser by Kelly Osbourne
Artighet
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 − = 59

map