Här är ett foto av Liam Hemsworth som surfar för att lysa upp din fredag

Om du sitter fast med ett ondsken fall av #FridayFever har vi bara saken-ett foto av Liam Hemsworth surfar. 

Skådespelaren såg vågorna i Malibu, Kalifornien, och inte överraskande – han såg väldigt bra ut med det. Klädd i en full-längd svart och blå Hurley våtdräkt såg Hemsworth varje bit den australiska surferen när han cyklade efter våg. Glad fredag, ja. 

Det är förstås inte första gången Hemsworth har upptäckts surfing. Skådespelaren har tidigare upptäckts att slå vågorna i både Malibu och hans hemland i Australien. 

Men trots hur bra han ser ut när man gör vattensporten, är surfning inte det enda Hemsworth gör i sin stillestånd. Han älskar också att spendera tid med sina söta räddningspojkar, Tani och Dora. Bara idag, den Hungerspelen skådespelare tog till Instagram för att dela en selfie med ingen annan än Tani, och det är för söt för ord. 

Ett foto publicerat av Liam Hemsworth (@liamhemsworth) på

RELATERADE: Liam Hemsworth och Miley Cyrus Look in Sync som de anländer vid Brisbane Airport

Bortsett från hans surfing jaunt, var Hemsworth nyligen ses på semester med Miley Cyrus. Paret, som ryktas för att vara förlovad igen, gick ut till lunch med Hemsworths föräldrar, spenderade tid med sin bror Chris och hans familj och gjorde ett elegant utseende på flygplatsen. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 − 75 =

map